Biljana Sečivanović napravila sinu gala proslavu punoletstva: Dobila ga je u teškom periodu života, a ovako on sad izgleda

28.04.2024

20:10

0

Pevačica se potrudila da sve uradi po njegovoj želji

Biljana Sečivanović napravila sinu gala proslavu punoletstva: Dobila ga je u teškom periodu života, a ovako on sad izgleda
Biljana Sečivanović - Copyright ATAImages/ M.M.

Biljana Sečivanović danas je napravila svom sinu Mateji proslavu povodom 18. rođendana u jednom prestoničkom restoranu.

Biljana se pobrinula o svakom detalju punoletstva njenog mezimca na kome se okupio veliki broj njegovih drugara, ali i njenih prijatelja i kolega.

Ona je blistala u belom korsetu sa perjem i crnim pantalonama, dok je kosu vezala u rep. Njen sin Mateja, te suprug Aleksandar odlučili su se za crnu varijantu, a kako je pevačica najavila, za naslednika je organizovala i iznenađenje, što će mu prirediti njena koleginica, koja će doći kao gost večeri da otpeva nekoliko pesama.

Biljana je priznala da se ne vraća u prošlost i gleda samo napred, a za to ima i razlog.

Naime, na dan kada je njen sin rođen, njen sestrić Nikola je preminuo od teške bolesti.

Pevačica nije mogla ni da se raduje rođenju sina kako je to zaslužio, jer je tuga za nju bila prevelika, ali nema sumnje da je to godinama, pa i večeras, nadoknadila.

- U to vreme se moj sestrić Nikola borio sa opakom bolešću, sestra je morala da operiše kičmu, kao posledicu spavanja na stolici uz pločice, uz krevetiće u bolnici. Ja sam se bavila detetom, duša moja, tad je već bio na trodonima, imao je stravične bolove. Kupala sam ga i gledala užasne prizore. U osmom mesecu trudnoće sam morala da se vratim u Austriju jer sam po zakonu morala da budem blizu bolnice u kojoj sam potpisala da ću se poroditi. Znala sam da će biti dečak, a ime Mateja mu je dao Nikola, po svom drugu. U devetom mesecu sam sama krečila stan, pomagao mi je Bojan, moja bivša ljubav - pričala je svojevremeno Biljana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike