"Balerina 2001. godine": Da li prepoznajete muzičku zvezdu sa fotke? (FOTO)

21.04.2024

15:29

0

Pevačica je potom snimila istoimeni hit

"Balerina 2001. godine": Da li prepoznajete muzičku zvezdu sa fotke? (FOTO)
Copyright Printscreen/Instagram/teatairovic

Nije retkost da pojedine estradne umetnike ne prepoznamo kada podele svoje fotke iz detinjstva, kako zbog jake scenske šminke, tako i zbog estetskih operacija kojima pojedini potpuno promene fizički izgled.

Ovog puta fotku iz detinjstva podelila je Tea Tairović, ali su nju mnogi prepoznali što zbog krupnih očiju, ali i zbog kostima balerine jer pevačicin veliki hit nosi isti naziv.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tea Tairović

Podsetimo, pevačica je nedavno doživela povredu ruke zbog koje je nosila gips, ali je to nije omelo da svakako nastupa, pa su ubrzo osvanuo snimak na kome Tea zanosno igra uprkos polomljenoj ruci.

- Bio je gips, imala sam crni rukav koji sam stavljala preko da se ne vidi. Sad sam ga skinula, moram da se oporavim zbog koncerta, jer imam zahtevnije koreografije i zbog albuma. Ruka me bolucka, nije strašno. Od nastupa sam mislila da odustanem, jer mi se to desilo dan pred nastup, da me je toliko bolelo ne bih rizikovala svoje zdravlje, a sa tabletama protiv bolova sam mogla da funkcionišem i pomeram prste i šaku - rekla je Tea.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike