Sale Tropiko potvrdio da ima novu devojku: Apsolutno sam srećan i ispunjen! (VIDEO)

26.03.2024

11:37

0

Žene su mu bacale brusthaltere na sceni

Sale Tropiko potvrdio da ima novu devojku: Apsolutno sam srećan i ispunjen! (VIDEO)
Sale Tropiko - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Aleksandar Cvetković, poznat i kao Sale Tropiko, potvrdio je kako ima novu partnerku, o čemu je 24sedam prvi pisao.

Prema izvoru koji je pričao za naš portal, u pitanju je crvenokosa devojka, a dugogodišnji pevač Tropiko benda nije želeo da govori o novoj ljubavi posle razvoda od Jovane Pajić, međutim sada se to malo promenilo.

Kada smo ga upitali za devojku, Sale je dao zagonetan odgovor, koji potvrđuje naša saznanja.

- Emotivno sam ispunjen. Apsolutno sam srećan i ispunjen, i hvala vam što brinete - rekao je muzičar, koji se prisetio i raznih anegota sa koncerata.

Tako su mu, poput Zdravka Čolića, devojke bacale ruže i brusthaltere na bini.

ATAImages/ A.A.
Sale Tropiko

 

- Dešavalo se sve to i to je okej - rekao je Cvetković kroz smeh, pa je dodao i kako je pao tokom koncerta u Kozarskoj Dubici 2021. godine. Kako je rekao, sačekala ga je nepredviđena situacija, i baš ga je bolelo.

- Desio se i jedan pad na bini, u Kozarskoj Dubici smo imali koncert. Kao što znate, aktivan sam na sceni, pa je zvučna kutija bila sa desne strane, a obično je sa leve. Nešto sam se okretao, odnosno imao standardni okret koji pravim i nisam video to i slomim se baš pošteno. Plakali su svi od smeha. Može da se nađe na internetu - opisao je Sale, koji je u detinjstvu imao nadimak - Brzi.

ATAImages/ A.A.
Aleksandar Cvetković - Sale Tropiko

 

- Taj nadimak mi je od detinjstva, za moje prijatelje iz osnovne škole. Nastao je tako što je bila neka trka, ja sam ih sve prestigao, i odatle nadimak. Međutim, samo stai prijatelji me tako zovu, na estradi ga nisam koristio - rekao je Aleksandar, koga smo upitali na šta je potrošio prvi zarađeni honorar.

- Radili smo u rodnom Leskovcu, Marko klavijaturista i ja smo kupili automobil soni erikson, ali to je onaj baš stari, zeleni iz 1998. godine. Pored toga, uzeli smo i neke patike. Radilo se o puno para u tom momentu - ispričao je Sale, koji je ispromovisao pesmu pod nazivom "Moj Beograde", koja je uvertira za novi album Tropiko benda.

Otkrio je i zbog koje pesme žali što nije postala hit, a sve pogledajte u snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike