Porodica Marijane Seifert traži da se ponovi istraga: Želimo da znamo ko je čuo krike na mostu!

24.04.2024

17:13

0

Neki svedoci su naveli i da se plašila povratka u porodični dom

Porodica Marijane Seifert traži da se ponovi istraga: Želimo da znamo ko je čuo krike na mostu!
Marijana Seifert - Copyright Marijana Seifert, Youtube screenshot ,,VELIKI BRAT"

Uskoro će se navršiti dve godine od misterioznog nestanka Marijane Seifret, bivše pobednice "Velikog brata". Naime, ona je 27. aprila iznenada nestala u Zagrebu, a njeni roditelji zahtevaju da se istraga krene ispočetka.

- Zahtevamo da se pokrene istraga ispočetka po svim informacijama koje smo dostavili policiji uključujući i sve one poruke koje je Marijana slala prijateljici o pretnjama - poručila je porodica Marijane Seifert, pa dodala:

Printscreen/YouTube/Veliki brat
Marijana Seifert

- Tražimo da se zatraže od operatera popisi poziva sa svih mobilnih telefona od porodice Seifert, pre i posle Marijaninog nestanka, a posebno te kobne noći kad je nestala. Zahtevamo da nam se ustupe snimci kamera na uvid.

Porodica Kovačević, Marijanina majka Gordana i sestra Maja, posebno zahtevaju da policija objasni šta se desilo sa izjavama svedoka o tome da je bivša rijaliti pobednica poslednji put viđena u blizini mosta.

- Zašto policija nije razmotrila navode iz emisije "Provjereno" i svedoke koji su te noći bili s Marijanom, što su svedočili i kako je Marijana plakala da se boji da ide kući. Želimo da znamo ko je svedok koji je čuo krikove na mostu i, kako policija tvrdi, svedočio da se Marijana sama bacila. Tražimo i da nam policija vrati Marijanine lične stvari i torbicu - kaže Gordana za "24sata.hr".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike