Dado Polumenta i Darko Lazić postaju prve komšije: Pazarili nekretnine u luksuznom kompleksu, pa pokazali kako teku radovi (FOTO)

23.04.2024

09:22

0

Kompleks sadrži čak četiri bazena

Dado Polumenta i Darko Lazić postaju prve komšije: Pazarili nekretnine u luksuznom kompleksu, pa pokazali kako teku radovi (FOTO)
Copyright M. M./ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić uskoro će obeležiti prvu godišnjicu braka sa suprugom Katarinom, a izgleda da mu porodični život i te kako prija, te je burnu prošlost ostavio iza sebe.

Pevač planira potomstvo sa suprugom, a svoju mirnu oazu napraviće u Novom Sadu, gde su nedavno kupili stan. On je objavio snimke sa gradilišta, te pokazao kako teku radovi, a sa njim je bio i kolega Dado Polumenta, koji je uzeo stan u istom kompleksu.

- Tačno je. Uzeli smo nekretnine u istom kompleksu. Bićemo komšije - rekao je Dado za Telegraf.

Reč je o luksuznom naselju koje će prostirati na 9.000 kvadratnih metara, a u sklopu koga će postojati i četiri bazena, dečija igrališta, podzemne garaže, staze za šetnju i vežbanje...

Podsetimo, nedavno je objavljena vest da Darko i Katarina čekaju bebu, što je on navodno i potvrdio za medije, ali potom demantovao i poručio da "ne želi da priča unapred".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike