On ima poremećaj ličnosti, deci je skroz okej pored mene! Tanja Savić oštro odgovorila na suprugove optužbe

26.07.2021

18:10 >> 18:26

0

Autor: M. M.

Dušan Jovančević izjavio je danas da pevačica maltretira njihovu decu i bije ih, zbog čega oni pate i ne žele da budu sa majkom

On ima poremećaj ličnosti, deci je skroz okej pored mene! Tanja Savić oštro odgovorila na suprugove optužbe
Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Još uvek zakoniti suprug pevačice Tanje Savić danas je za domaće medije izneo skandalozne tvrdnje koje se tiču njihove dece.

Naime, Dušan Jovančević tvrdi da pevačica “maltretira njihovu decu i bije ih”, zbog čega oni “pate i ne žele da budu sa majkom”.

Pročitajte još:

Nakon ovih navoda Tanja je reagovala i istakla da Dušan ima “poremećaj ličnosti” te da je “manipulator”.

– Znamo mi čime se on sve bavi i najavio nam je da će da da sve u medije. Znamo mi kako on fukcioniše i kakvo mu je psihičko stanje i nije mi jasno kako neko veruje čoveku koji ima poremećaj ličnosti. Pre neki dan me je zvao i rekao “Volim te, čekajte me, hoću da dođem da živim sa vama”, ja sam mu odgovorila da ne dolazi u obzir, da decu može da viđa ali da stvarno ne želim ništa sa njim. Obećavao je da će da se promeni ali on ima obraz kao đon i jasno vam je o kakvom čoveku se radi – rekla je Tanja za Blic i dodala:

anja Savić i Dušan Jovančević ATAImages/Antonio Ahel

– Danas sam najbolja, sutra sam najgora. Danas nas voli i obožava i kuje nas u zvezde, a posle sam manipulator. Ne bih se nastavljala, želim miran život. Deci je skoz okej pored mene, ništa im ne fali. Bitno da su stabilni, da nisu agresivni, da ne bacaju stvari po kući kao što je to bio slučaj ranije. Druga deca su kad su došli. Tamo su samo igrali samo igrice, čuvala ih je baba i nisu bili socijalizovani, a sada je sve to drugačije i sa drugarima dele sve, poštuju starije, a nisu znali šta to znači. Teram ih da budu što više napolju, nema igrica više za razliku od tate koji im je samo igrice davao, zatvarao ih u kući i gojili su se. Život na selu je najzdraviji za decu – rekla je pevačica za pomenuti list.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti