Mira Škorić u Areni otpevala hit koji je snimila sa Cecom i zbog kojeg je nedavno izbio skandal: Samo moja pesma! (FOTO)

18.02.2024

09:25

0

Otpevala ga na koncertu pevačice sa kojom Ceca ne govori

Mira Škorić u Areni otpevala hit koji je snimila sa Cecom i zbog kojeg je nedavno izbio skandal: Samo moja pesma! (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragana Mirković sinoć je održala i drugi koncert u Štark areni, a nakon Zorice Brunclik, sledeći gost je bila Mira Škorić.

Iako je tokom prve večeri koleginicu bodrila iz publike, sada je imala priliku da joj se pridruži na bini, a sa publikom je prvo otpevala "Ne računaj na mene", duet koji je pre više od 30 godina snimila sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Kako je Ceca ovaj hit nedavno presnimila sa Majom Berović, nisu izostale burne reakcije sa estrade, a Mira je sada iskoristila priliku da se osveti bivšoj prijateljici.

- Samo moju pesmu! Moja pesma - rekla je po izlasku na binu, pa zapevala poznate stihove.

Inače, Mira je za ovu priliku odabrala crnu elegantnu haljinu, a posle dueta, otpevala je i hitove "Otkači", "Ti si ko i ja", "Manastirska vrata"...

Skandal zbog pesme

Podsetimo, Ceca i Mira su nekada bile najbolje drugarice, ali su iznenada prestale da se druže i nisu želele da otkrivaju prave razloge.

Umesto nje, Mira se danas druži sa Jelenom Karleušom i Draganom Mirković, sa kojima Ražnatovićeva godinama nije u dobrim odnosima.

Sve je eskaliralo kada je Ceca nedavno njihov duet prepevala sa Majom Berović zbog čega je Mira burno reagovala i oplela po koleginicama, a za njom se oglasila i Karleuša.

Prva reakcija Škorićeve bila je objava njene nove verzije pesme "Ne računaj na mene" na ličnom Jutjub kanalu, a najavila je i mogućnost da ovu pesmu otpeva sa Karleušom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike