"Bila sam očajna i zaglavljena u saobraćaju": Tori Speling je baš morala da ide u toalet, a onda je u torbi pronašla pampers!

22.04.2024

00:20

0

Hit priča poznate glumice

"Bila sam očajna i zaglavljena u saobraćaju": Tori Speling je baš morala da ide u toalet, a onda je u torbi pronašla pampers!
Tori Speling - Copyright Profimedia

Tori Speling, najpoznatija po ulozi Done u seriji "Beverli Hils", poslednjih nedelja je bila u žiži javnosti zbog razvoda

Međutim, ona je rešila da nastavi dalje, a sada se, u svom podkastu, prisetila jedne hit situacije. Naime, dok je pričala o svojoj torbi u kojoj nosi sve i svašta, setila se kako je jednom prilikom u njoj našla pampers, koji joj je u to vreme trebao za najmlađeg sina, i to baš kada joj je bio najpotrebniji.

Profimedia
Tori Speling

- Bili smo zaglavljeni u saobraćaju, na auto-putu, a ja sam očajnički morala da idem u toalet. Razmišljala sam o tome kako nema šanse da istrpim da dođem kući - počela je glumica, pa dodala:

- Gurnula sam ruku u torbu, koja je imala gomilu stvari u njoj i nadala sam se da ću naći bilo šta. Preturala sam i došla do pampersa. I stavila sam ga i pi*kila u njega. Stvarno je od koristi, da vam kažem.

Profimedia
Tori Speling

Podsetimo, Tori ima petoro dece sa bivšim suprugom - Lijama Arona, Stelu, Heti, Fina i Boa.

Nešto ranije je u svom podkastu otkrila da je za najmlađeg sina veoma vezana i da on često stoji u kupatilu i razgovara sa njom dok ona ide u toalet.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike