Lili ste zavoleli u "Modernoj porodici", a ona danas ne izgleda ovako: Peva i svira, a sa ovim kolegama iz serije je i dalje u kontaktu

19.04.2024

07:45

0

Promenila se, a njeno odrastanje smo pratili pred kamerama

Lili ste zavoleli u "Modernoj porodici", a ona danas ne izgleda ovako: Peva i svira, a sa ovim kolegama iz serije je i dalje u kontaktu
Obri Anderson-Emons - Copyright Profimedia

Obri Anderson Emons zasijala je na malim ekranima kao Lili Taker Pričet u seriji "Moderna porodica" još pre 13 godina i mnoge osvojila svojim talentom. 

Kada je imala samo 4 godine, postala je najmlađa osoba koja je osvojila "Screen Actors Guild" nagradu, a njenu ulogu su mnogi hvalili, pre svega zbog kulturne različitosti. 

Serija je završena 2020. godine, a Obri će ove godine napuniti 17 godina. Ona je osnovala bend i počela da peva i svira gitaru, glumi u školskim predstavama, a pored toga ima i Jutjub kanal sa svojom majkom Ejmi Anderson, poznatom komičarkom.

Sa članovima glumačke postave ostala je bliska, pogotovo sa Džesijem Tajlerom Fergusonom, koji je glumio jednog od njenih očeva Miča Pričeta, kao i Džuli Bouen, koja je glumila njenu tetku Kler Danfi.

Profimedia
Postava "Moderne porodice"

Pre izvesnog vremena Sofija Vergara je organizovala okupljanje cele ekipe u svom domu na Beverli Hilsu, što je mnoge fanove serije obradovalo, a odatle je proizišlo mnogo fotografija koje su obišle svet.

Kako Lili odnosno Obri danas izgleda možete pogledati u galeriji iznad.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike