"Ovo je veštačka pompa!" Sloba Radanović o Dari Bubamari i sukobu zbog pesme: Imam potvrdu i papire

16.04.2024

22:41

0

Kaže kako su ranije bili u sjajnim odnosima

"Ovo je veštačka pompa!" Sloba Radanović o Dari Bubamari i sukobu zbog pesme: Imam potvrdu i papire
Sloba Radanović - Copyright Printscreen/RTV Pink

Sloba Radanović nije bio previše rečit kada je reč o pesmi "Infarkt duše", zbog koje je nastao skandal sa Darom Bubamarom, ali je večeras rešio da otkrije neke detalje.

Naime, Radanović je opisao kako je došao do numere, te istakao da ista nema veze sa Željkom Nikolićem i Darom. Dotakao se i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, koji je iskomponovao pesmu.

- Mislim da se veštačka pompa oko svega digla... Ne znam iz kog razloga. Svako nek sluša verziju koju želi, želim da slušaju ljudi i moju i tu veziju. Želim joj puno pregleda, i više nego sebi. Danas je i Rale Ratković dao izjavu, sve je rekao, nisam ja hteo da se oglašavam. O Dari nemam loše mišljenje kao čoveku, i dalje stojim iza toga da je ispao nesporazum. Malo se digla veštačka pompa, ne znam iz kog razloga. Svako neka sluša verziju koju voli, želim i njima mnogo pregleda, neka imaju i više nego ja - započeo je Sloba.

Printscreen/RTV Pink
Sloba Radanović

 

- Na demo verziji je bio Raletov glas, pevao je i muški i ženski deo, a Darin vokal nisam čuo. Da sam čuo, ja bih je pozvao da pitam da li planira da izbaci ili ne, ali nisam imao priliku da čujem da je to njena pesma, niti da mi je neko rekao da je to njena pesma. Možda je trebalo ona da me pozove, ali ne znam što je otišlo predaleko - opisao je dalje Radanović, pa je i dalje tvrdio kako nije kriv.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dara Bubamara

 

- O njoj nikada neću reći ništa loše, ja nju poštujem i cenim, nismo se čuli, nema potrebe. Više nismo u sjajnim odnosima, ona ima svoje bubice... Ja znam da nisam kriv, to su stvari koje autor treba da reši. Ja nisam tu pesmu čuo kod jedne osobe, pa otišao kod druge u studio i otpevao, nego sam kod tog čoveka čija je pesma otpevao u studiju. Imam potvrdu i papire. Ja sam solo snimio pesmu, nije duetska. Rale je autor muzike, Marina teksta, a Branislav je uradio aranžman - zaključio je Sloba u emisiji Amidži šou.

Kako je sve počelo

Dara Bubamara je objasnila kako je sada pokojna Marina Tucaković pisala pesmu za nju, a da ju je Željko potom kupio, te snimio sa njom u duetu. Potom je uperila prstom u Slobodana i uopšte nije krila koliko ju je čitava situacija šokirala.

Goran Ratković Rale rekao je kako Dara svom partneru u duetu, Željku, naplatila pesmu.

- Ona mu je naplatila više nego ja, tri puta - šokirao je Rale, ali ga je Dara oštro demantovala.

Printscreen/Red TV
Goran Ratković Rale

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike