Srpskog pevača napala tri Albanca: Vređali ga, pa mu pljuvali automobil zbog srpskih tablica!

15.04.2024

13:33

0

Pevač se oglasio i do detalja ispričao šta se dogodilo

Srpskog pevača napala tri Albanca: Vređali ga, pa mu pljuvali automobil zbog srpskih tablica!
Dejan Drašković - Copyright YouTube

Dejan Drašković, pevač i finalista emisije "Nikad nije kasno", napadnut je pre dve noći u Lepetanima u Crnoj Gori, od strane tri Albanaca.

Kako je ispričao, oni su krenuli da ga vređaju i provociraju, a potom i da mu pljuju po automobilu jer je imao srpske tablice.

- Oko 1:30 sam verbalno napadnut od strane trojice državljana Kosova. Naime, vozio sam pozajmljeni automobil srpskih tablica i čekao svoj red da se ukrcam na trajekt u Lepetanima. Pored mene se parkirao "Mercedes" italijanskih tablica i iz njega su izašle tri osobe. Jedan od njih se zagledao u moje tablice i odmah nakon toga počeo je da viče na albanskom jeziku i da mi pljuje automobil - rekao je Dejan.

YouTube
Dejan Drašković

Kako je dalje ispričao, prvo nije mislio da se obraćaju njemu, da bi potom shvatio da bi situacija mogla da eskalira u lošem smeru po njega.

- U početku nisam znao da se meni obraća, jer sam gledao svoja posla. Ali nakon što je bio sve glasniji i video sam da će situacija da eskalira, kalkulisao sam situaciju. Oko mene su bila još 3 automobila albanskih tablica i to je odnos koji ne ide meni u prilog. Odlučio sam da zovem policiju. Interventna jedinica MUP je intervenisala i privela svu trojicu. Taj što je mene vređao je bio pijan kao majka. Ovom prilikom se zahvaljujem Centrima bezbednosti Herceg Novi i Tivat na profesionalnom postupanju - ističe pevač.

Drašković je otkrio i šta se desilo posle, odnosno koliko blagom kaznom su kažnjeni oni koji su ga vređali.

YouTube
Dejan Drašković

- Epilog situacije je da je osoba koja me je vređala priznala delo, u smislu prekršajne odgovornosti, te je kažnjena sa 210 evra, plus troškovi postupka. Na kraju, uz umanjenje, prošli su sa 150 evra kazne. Moj saldo... izvređan, ispljuvan, izgubljeno vreme na sudu, troškovi goriva od Tivta i Kotora, troškovi trajekta da bi došao da dam izjavu jutros u prekršajnom sudu u Kotoru. Pa ti budi pametan. Dok god ovako blago prolaze, kroz Crnu Goru će se ponašati kao kabadahije, jer ovo nije izolovan slučaj. Podsećam na ubistvo našeg dobrog sugrađanina Milutina Lekovića koga su podmuklo ubili albanski državljani, tako što su mu iz blizine pucali u glavu. Ogorčen sam ovakvim sistemom i ovako blagim kaznama za ovakav agresivni nacionalizam i širenje verske i nacionalne mržnje - zaključio je Drašković za GrandOnline.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike