Prošla je kroz pakao u kultu, a sad unuka princeze Jelisavete uživa u trudnoći: Otkrila i pol bebe!

15.04.2024

00:20

0

Trudi se da živi povučenijim životom

Prošla je kroz pakao u kultu, a sad unuka princeze Jelisavete uživa u trudnoći: Otkrila i pol bebe!
Indija Oksenberg - Copyright Profimedia

Indija Oksenberg, unuka princeze Jelisavete i ćerka Katarine Oksenberg, u drugom je stanju, a srećne vesti je nedavno otkrila na društvenim mrežama.

Ona ne skriva da uživa u trudnoći, pa je tako fotografijama sa plaže otkrila da čeka devojčicu.

- Vreme na plaži sa mojim čovekom i mojom malom devojčicom koju ne mogu da dočekam da upoznam - napisala je Indija u opisu objave.

Ona je, inače, nedavno za "USmagazine" otkrila da je bila ubeđena da će dobiti dečaka.

- Iz nekog razloga sam mislila da će biti dečak. Kada sam saznala da je devojčica, osetila sam neki dodatni pritisak. Svakako je da su deca podjednako ranjiva na ovom svetu, i dečaci i devojčice. Ali saznanje da čekam devojčicu me je učinilo da se osećam više zaštitnički, pogotovo posle svega kroz šta sam prošla - rekla je Indija.

Podsetimo, pre nekoliko godina Indija je završila u kultu gde je bila žigosana, silovana, a tvrdila je i da su joj isprali mozak. Iako je njena majka bila ta koja ju je nesvesno uvela u celu priču, ona je bila i najveći borac da ćerku izvuče iz pakla.

Profimedia
Indija i Katarina Oksenberg

Kit Ranijer, vođa kulta NXIVM (“Neksium”) u kojem su žene tretirane kao seksualne robinje, osuđen je na 120 godina zatvora. Alison Mek, koja se proslavila u seriji "Smolvil", puštena je iz zatvora prošle godine nakon priznanja krivice za zločine koje je izvršila kao jedna od vodećih ličnosti u kultu "NXIVM". U zatvori nije provela ni tri godine. 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike