Šta će ti pevačica?! Janini svekar i svekrva je nisu želeli za snaju, a tako su joj samo pomogli!

27.07.2021

15:06 >> 15:15

0

Dramatična situacija indirektno je izrodila veliki hit, a vreme je svakako učvrstilo odnose

Šta će ti pevačica?! Janini svekar i svekrva je nisu želeli za snaju, a tako su joj samo pomogli!
Copyright Jana Todorović ATAImages/Antonio Ahel

Jana već dugi niz godina uživa u braku sa Ivanom Todorovićem. Čim ga je ugledala, znala je da je on čovek njenog života, međutim njegovi roditelji nisu tako brzo došli do tog zaključka. Iz te porodične zavrzlame, otkriva ona, nastala je čuvena „Šta će ti pevačica” zbog koje se vinula do samih zvezda.

– Nije bilo lako (upoznavanje), baš zbog toga što je odrastao u Minhenu. Njegov otac je ozbiljan biznismen, ozbiljan čovek, majka isto. Kada sam krenula za Minhen, nisam razmišljala kako će oni da reaguju, da su ga pitali: „Šta će ti pevačica?”, tako je nastala ta pesma. Ivan i ja smo se upoznali, posle sedam, osam meseci smo krenuli da radimo album. Njegovi su primetili da je to zaista ozbiljno, ali su hteli da provere ko sam, šta sam, odakle sam… A kada su me upoznali, kao da sam im rođeno dete, uopšte me ne odvajaju od svoje dece – ispričala je Jana „Objektivu” jednom prilikom, pa se prisetila samog početka veze sa sadašnjim suprugom.

Pročitajte još:

– Ja sam te 1997. u aprilu kupila „opel vektru”, brat mi je doterao iz Švajcarske, ja ujutru pijem kafu i isteram auto iz garaže, da ga gledam dok pijem kafu. Radila sam sa bendom, a Ivan me je zvao jedno mesec dana. Marina je gostovala u junu i dok je Ivan došao do avgusta meseca, ja sam radila svaki dan i on nije mogao da me dobije na telefon. Došao je sa devojkom iz Minhena i rekao je sebi: „Još jednom ću probati da je pozovem, ako se ne bude javila, nemam šta da tražim” i jednog dana kaže moja sestra: „Ja danas idem kući, ali molim te, zvaće neki Todorović, ja više ne znam šta da mu kažem”. A ja nemam pojma da je to preporuka od moje kume Marine i javim se, spremam se za sledeću tezgu i sećam se kao da je juče bilo, zove me i kaže: „Ćao, ja sam po preporuci Marijane Živković”, nije ni znao pravo ime, zbunio se i kaže: „Čuo sam sve najbolje o tebi, da lepo pevaš, otvaram lokal tu i tu, da li postoji šansa da dođeš bez benda, ja sam našao bend”, ja kažem: „Ili da dođemo svi ili ništa od tog posla”, onda je njemu nešto zaigralo i kaže: „Javiću se malo kasnije” i rekao je: „Čim neće bez benda, onda je devojka prava”. Pitao me je za snimak da čuje kako pevam, rekla sam mu da dođe u Leposavić, da radimo u jednoj prelepoj bašti, kaže: „Važi, doći ću”.

Zatim, sačekali su ga ona i njen tadašnji bivši momak.

– Čekamo ga ja i moj tadašnji bivši momak, koji je bio sa mnom u bendu i koleginica, a on je došao sam. Taj moj bivši se vozio sa Ivanom, a koleginica i ja u „vektri” 200 na sat. Moj bivši je tada rekao Ivanu u kolima: „Samo da znaš, ova crna u autu, to mi je ozbiljna duga veza” i Ivan kaže: „Okej”. Onda smo stigli u Leposavić, Ivan mi kaže: „Nisi mi se svidela kako si se obukla, nisi bila moj tip”, kada smo pričali posle toliko godina, ali kaže: „Kada si uzela da pevaš!”. Mi dogovaramo da ide ceo bend da svira kod njega i za dva dana se desi ljubav. On ostavlja devojku, ja dečka… – objašnjavala je ona.

Jana Todorović ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike