„Moja porodica!" Jovana Jeremić uživa u društvu sinova dečka Dragana Stankovića (FOTO)

10.04.2024

19:55

0

Voditeljka naglašava kako je izabraniku zahvalna za sve što je uneo u njen život

„Moja porodica!" Jovana Jeremić uživa u društvu sinova dečka Dragana Stankovića (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovana Jeremić pobrala je brojne simpatije svojih fanova pošto se fotografisala sa dečkom Draganom Stankovićem, te njegovim sinovima Mihajlom i Milošem. Sudeći po poruci koju je ostavila kraj svoje najnovije objave na Instagramu - ona ih smatra svojom porodicom, što je samo pokazatelj da među njima vlada harmonija.

- Da mi je neko rekao da će moja životna priča imati ovakve ljude u svojoj fabuli, ne bih verovala. Moja porodica. Fali još Lea, ali ona je kod bakice Olge. Elem, ne može jedna majka sve da rodi, ali Bog može ljude sa istom dušom da spoji i veže - počela je Jovana, pa je potom dodala:

„Hvala ti, Dragane!"

 

 

- Kada volite osobu sa kojom ste, onda volite sve što je njegovo i sve što on jeste i predstavlja. Mihajlo i Miloš, moje velike podrške, moja dva iskrena i velika prijatelja. Hvala ti, Dragane, na svemu što si uneo u moj žviot. Lekovito je. Volim te, ljubavi.

Zatim, pošto je to uočila - istakla je kako su njih dvoje počeli da liče jedno na drugo, što je i te kako raduje.

- Počeli smo da ličimo jedno na drugo. Tvoja ljubav, kraljica tvog srca i tvoja lavica - potpisala se Jeremićeva na kraju svog izlaganja na pomenutoj društvenoj mreži, pa privukla ogromnu pažnju javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike