Ceca Ražnatović ne zna kako bi sada vaspitavala decu: Bilo je sramota da kradeš i psuješ, a danas je to in!

10.04.2024

11:57

0

Pevačica smatra da model vaspitanja kroz koje je prolazila njena generacija više ne prolazi

Ceca Ražnatović ne zna kako bi sada vaspitavala decu: Bilo je sramota da kradeš i psuješ, a danas je to in!
Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno se osvrnula na nove generacije mladih ljudi, te ističe da teško prihvata moderne metode vaspitavanja. Naime, pevačica smatra da je veliki izazov u današnje vreme imati decu, pogotovo zbog vrednosnog sistema za koji tvri da je poremećen.

- Mi smo po modelu svi vaspitavani, generacijski. To je bio model vaspitanja i to je tako. Danas, prosto, čovek... Evo, ja iskreno kažem, imam unučiće, moja sestra ima malu decu... Kakva su vremena došla, ja prosto ne znam, sada da imam malu decu, po kom modelu da ih vaspitavaš! Ako ih vaspitavaš po modelu po kom smo mi, to ne prolazi u današnje vreme, pregaziće te kao brzim vozom! Da si pošten, da si fin, da si vaspitan... Sad, što si veća budala, ti si in! Što si neobrazovaniji - ti si in. Što si nepismeniji - ti si in. Bilo je sramota, bre, da si nepismen, da ne znaš padeže! Da ne znaš tablicu množenja i deljenja... To su neke elementarne stvari - rekla je Ceca na K1.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

Pevačica dodaje i da su njeni roditelji bili daleko strožiji, kao i da se obrazovanje mnogo više vrednovalo.

- Gledam, bre, današnja omladina ne zna da nabroji gradove u Srbiji! U kakvu školu idu ta deca, da li uče nešto? Da li roditelji ne vide da ta deca ne znaju ništa? Mene bi bilo sramota da moja deca ne znaju te neke stvari, a da ne pričam šta bi mi uradila moja majka... - dodala je.

- Bilo je sramota da kradeš, da psuješ... Sada? Sve je to in! - zaključila je.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

Ražnatovićeva je istakla i da najviše prezire izdaju i nepoštenje, ali da veruje u pravdu.

- Uporna sam, borbena sam, ali ne volim kad ne postoji fer plej. Pobedi me, ljudski je izgubiti, ali nemoj da igraš na kvarno. To se kad tad obije o glavu. Bilo u poslu, bilo u privatnom životu, igraj, bre, pošteno da možemo u oči da se pogledamo! To je kao u ringu, jer možda se opet sretnemo - rekla je Ceca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike