Poseban dan u domu Amidžića: Mina i Ognjen podelili emotivne kadrove sa sinom Perunom (FOTO)

09.04.2024

13:15

0

Još uvek nije poznato na koga beba liči

Poseban dan u domu Amidžića: Mina i Ognjen podelili emotivne kadrove sa sinom Perunom (FOTO)
Mina Naumović i Ognjen Amidžić - Copyright Instagram screenshot / callmenaumi

Mina Naumović i Ognjen Amidžić početkom godine dobili su sina Peruna, a naslednik je oplemenio njihov dom, pa novopečena mama često deli emotivne kadrove.

Iako ne žele da pokažu lice deteta, Mina je ovogo puta slikala sina, sakrivajući mu lice stikerom i istakla da je danas napunio tačno mesec dana.

Instagram printscreen/ callmenaumi
Perun Amidžić

Podsetimo, voditelj je ranije govorio o tome kako su se snašli sa malom bebom, kao i da je velika podrška svojoj supruzi jer već ima iskustva kao roditelj.

- Jako je to zanimljivo, slatko, novo. On je mali, presladak, spava, jede, zaplače kada mu nešto nije po volji. Ulazimo u taj ritam, ono, na tri sata da se hrani, spava, pa ćemo da vidimo - kazao je on, pa dodao:

- Imam to iskustvo, gledam na to malo drugačije, ali je to neopisiv osećaj kada se desi, kao da iznova sve proživljavaš. Potrudiću se da neko iskustvo prenesem na ovo. I sam doživljavam to drugačije, to je neki osećaj koji je poseban, ali ja sam preodgovoran kada su deca u pitanju. Ja sam: „Samo da bude sve okej, da bude kako treba, da ne fali ništa" i to - objasnio je

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike