Amidžić otvoreno o prvim danima s malim Perunom! Otkriva i kada će ga upoznati s prvim sinom: Voleo bih još dece!

14.03.2024

15:25

0

Voditelj ne krije svoju radost

Amidžić otvoreno o prvim danima s malim Perunom! Otkriva i kada će ga upoznati s prvim sinom: Voleo bih još dece!
Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mina Naumović i Ognjen Amidžić nedavno su dobili svoje prvo dete, sina Peruna. Voditelj je njegov dolazak valjano proslavio u jednom prestoničkom restoranu i, iako je suprugu i naslednika tek doveo kući iz porodilišta, ne krije da bi i te kako voleo kada bi mu se u životu „dogodilo još koje dete".

- Jako je to zanimljivo, slatko, novo. On je mali, presladak, spava, jede, zaplače kada mu nešto nije po volji. Ulazimo u taj ritam, ono, na tri sata da se hrani, spava, pa ćemo da vidimo - kazao je on u razgovoru sa sedmom silom, upitan o svojim prvim danima s bebom.

Kako, inače, iz prethodnog braka ima sina Matiju, uloga tate za njega nije novost.

„Samo da sve bude okej!"

Ognjen Amidžić, Instagram screenshot / ognjenamidzic
 

- Imam to iskustvo, gledam na to malo drugačije, ali je to neopisiv osećaj kada se desi, kao da iznova sve proživljavaš. Potrudiću se da neko iskustvo prenesem na ovo. I sam doživljavam to drugačije, to je neki osećaj koji je poseban, ali ja sam preodgovoran kada su deca u pitanju. Ja sam: „Samo da bude sve okej, da bude kako treba, da ne fali ništa" i to - objasnio je, pa zaključio otkrivši kada će se Perun i Matija upoznati.

- Ovih dana će da dođe, onda ću vam preneti utiske... Naravno, to ne može da se objasni. Jesam, ali što da ne, voleo bih da se desi još neko dete - istakao je voditelj u „Premijeri".

Ognjen Amidžić, ATAImages/ A.A.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike