Miloš Bojanić u suzama! Sve o odluci da proda kuću u Baošićima: Morao sam da uradim po njenoj želji, koštala me je života

03.04.2024

13:33

2

Može da je proda za čak dva miliona evra

Miloš Bojanić u suzama! Sve o odluci da proda kuću u Baošićima: Morao sam da uradim po njenoj želji, koštala me je života
Miloš Bojanić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Pevač Miloš Bojanić nedavno je odlučio da proda vilu u Baošićima, koju ima više od 30 godina, a sada je zbog te odluke čak i zaplakao.

Ta nekretnina na obali Bokokotorskog zaliva jedna je od najlepših, a u nju je uložio mnogo novca.

Bojanić je za sebe u potpunosti preuredio apartman koji krasi veliki fototapet Floride, a ono što je interesantno je da je ovu fotografiju sam zabeležio telefonom.

– Nalazimo se na Floridi na jednoj divnoj terasi. Evo čekam kafu da mi donesu konobari – našalio se Miloš koji nam je otkrio da li je daleka Florida lepša od Baošića.

– Ona jeste lepša, ali nije draža i to je ogromna razlika. U Baošićima sam proveo trideset i nešto godina, sa ovim ljudima sam se uklopio kao da sam u svom rodnom selu i Baošići su ostavili veliki pečat u mojoj duši jer sam tu proveo puno vremena– istakao je pevač. Bojanić je dodao da je dugo želeo da njegova fotografiju iz Amerike krasi neki od njegovih zidova, a kako najviše vremena provodi upravo u Crnoj Gori, odlučio da je da tu postavi svoje remek delo.

Želeo i kuću u Americi

Miloš je otkrio da je malo falilo da kupi kuću u Americi, ali je zbog jednog člana porodice promenio odluku.

– Obavio sam razgovor sa porodicom i rekao da će to da se dogodi, ali onda je nastupila nesretna korona. Posle toga, prvo leto posle korone su došle moje unuke Bojana i Aleksandra i zaljubile se u Baošiće. One su toliko pokazale neku ljubav prema ovoj kući, čak je Bojana rekla: „Deda, ovo nikada nećemo prodati, ova kuća mora biti najlepša u Baošićima i kada se ja zaposlim, ja ću ti dati pare“. To je mene ubilo - sa suzama u očima je ispričao Bojanić koji je u poslednjem trenutku prelomio i odlučio da kuću ipak renovira, umesto da kupi drugu u Americi.

Unuke obožavaju Bašiće

Koliko ćerke njegovog sina Baneta Bojanića vole Crnu Goru i mir koji imaju u Baošićima, svedoči i to što se svake godine dešava isti scenario, pa je tako bilo i tog leta posle korone, kada je Miloš doneo odluku da kuću ipak ne proda već da je renovira.

– One su četiri puta pomerale kartu, nisu mogle da odu odavde. Pred kraj te sezone meni je došao čovek koji je doveo zainteresovane kupce, ali ja ponesen pričom moje najstarije unuke, kažem im da kuća nije na prodaju. Ispričao sam im šta je moja unuka rekla i tako nisam prodao ovu kuću i kupio na Floridi – rekao je i otkrio da je baš po unucinoj želji u potpunosti renovirao celu vilu.

- Po Bojaninom projektu sam sve uradio da cela kuća bude u staklu. Koštala me je života (smeh). Sve što je rekla, deda je sve uradio da kuća bude najlepša. Jedan momak iz Banja Luke je uradio projekat onako kako je moja unuka rekla, a ja sam se potrudio da svaku želju ispunim. Dve godine sam renovirao kuću, vi ste mi bili svedoci koliko sam radio – istakao je ponosno Bojanić.

Amir Hamzagic/ATAImages
Miloš Bojanić

 

U medijima se spekulisalo za koliko novca prodaje vilu, a ekskluzivno je sad rekao koliko traži za kuću na obali.

- Kada sam oglasio vilu da je na prodaju, iz agencije su me pitali koja je cena, ja sam rekao da nemam pojma i da oni bolje znaju kako se kreću cene na tržištu. Rekli su mi da ovo na moru, tj u okolini nema da se prodaje kuća, niti plac baš na obali mora i da se cena kreće od milion i po do dva. Nije mi bilo jasno jer je razlika pola miliona. Ja bih najviše voleo dva, ali ako je to realno… – naglasio je pevač za Grand.

Zbog neverovatnog izgleda koji je osmišljen po projektu mladog arhitekte iz Dervente, mnogi kažu da je i nalepša, ali i najluksuznija kuća u Boko Kotorskom zalivu.

– Pa dobro, moglo je to da se dovede do daleko većeg savršenstva, ali uradio sam najbolje što može i mislim da na ovom području nema luksuznije. Trudio sam se, sve je novo, sve je lepo i funkcionalno, apartmani su dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni i šestokrevetni – objašnjava pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike