Eva Longorija ima tri sestre: Odrasle su na ranču, jedna od njih se bori sa mentalnim poremećajem

02.04.2024

07:45

0

Glumici su one najveća podrška

Eva Longorija ima tri sestre: Odrasle su na ranču, jedna od njih se bori sa mentalnim poremećajem
Eva Longorija - Copyright Profimedia

Glumica Eva Longorija, koja se proslavila u svetu ulogom Gabrijele Solis u "Očajnim domaćicama", odrasla je u velikoj porodici.

Ona je najmlađa od četiri sestre koje su u braku dobili njeni roditelji - majka Ela i otac Enrike, koji su svoje naslednice podigli u mestu Korpus Kristi u Teksasu. Glumičine sestre Elizabet, Esmeralda i Emili su joj najveća podrška u svemu.

Odrasle na ranču

Sestre Longorija odrasle su na porodičnom ranču nedaleko od mesta Korpus Kristi u Teksasu. Živeli su u maloj kući, sa samo jednim kupatilom, ali je zemlja oko njih bila bogata povrćem i voćem i životinjama.

Profimedia
Eva Longorija sa majkom i sestrama

- Odrastanje na farmi te čini da ceniš prirodu, životinje, baštu i ono odakle hrana dolazi. Moj otac nam nije dozvoljavao da jedemo brzu hranu zato što smo uvek imale povrće. Govorio je da nema razloga da jedemo van kuće. Tako bismo nekad izvukli šargarepu iz zemlje i samo je tako jeli - ispričala je jednom prilikom glumica.

Svima imena počinju na slovo "E"

Zanimljivo je da svim sestrama Longorija imena počinju na slovo "E", ali i njihovim roditeljima. I to je porodična tradicija sa strane Evine majke.

- Moja baka je to uradila, pa je moja mama nastavila sa tim. Imena braće i sestara moje majke počinju na slovo "E", a njih je devetoro - ispričala je Eva.

Nisu učile španski, obožavale su lov sa ocem 

Ovo može nekog da iznenadi, ali Evi zapravo španski nije prvi jezik, što bi mnogi očekivali, već treći - ona je prvo naučila engleski, a onda francuski.

- Nisam odrasla učeći španski. Moji roditelji su između sebe pričali na španskom, ali nas nisu učili. U to vreme je bilo veoma bitno u školskom sistemu, a i u društvu, da deca nemaju akcenat. 

Profimedia
Eva Longorija

Zanimljivo je i da je Eva sa 7 godina naučila da lovi jelene, peca ribu i puca iz puške. Kako je njen otac bio farmer i mehanički inženjer, on je Evu i njene sestre učio kako se živi "na zemlji".

- Išla sam u lov sa mojim ocem još kad sam imala šest godina. Znam da rukujem sa oružjem, a mogla bih i da oderem kožu jelenu ili prasetu - sve što kažete, ja mogu da uradim.

Njena sestra Elizabet je rođena sa mentalnim poremećajem

Evina starija sestra Elizabet je imala posebne potrebe tokom odrastanja, o čemu je glumica jednom prilikom govorila.

- Moje detinjstvo je bilo prilično oblikovano oko toga. Doktori su rekli mojim roditeljima da Elizabet nikad neće hodati, govoriti, imati osećanja i da će verovatno preminuti jako rano. Sada je u svojim pedesetim, ima posao i dečka i sjajna je - pričala je glumica jednom prilikom, pa dodala:

Profimedia
Eva Longorija sa majkom i sestrama

- Odrasli smo u njenom svetu, a to je značilo mnogo volonterskog rada i upoznavanja zajednice, davanje ljudima koje ne poznajemo. Uvek sam se pitala ko su ti ljudi koji pomažu drugima, a mama mi je objašnjavala da su oni filantropi. Ta reč je usađena u moj mozak veoma rano i to sam želela i ja da budem kad odrastem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike