Eva Longorija se ne stidi svojih početaka, ni onih u „fast fudu"! Evo što je radila baš tamo, a onda i koje znanje odatle nosi

11.06.2023

07:59

0

Skromnog odsratnja se i danas rado seća

Eva Longorija se ne stidi svojih početaka, ni onih u „fast fudu"! Evo što je radila baš tamo, a onda i koje znanje odatle nosi
Eva Longorija - Copyright Profimedia

Pre nego što se proslavila kao Izabela Branja u „Mladim i nemirnim", pa Gabrijel Solis u „Očajnim domaćicama"... Eva Longorija je tokom srednjoškolskih dana „vrtela" hamburgere u jednom od restorana brze hrane „Wendy's" lanca.

Za to je, prema sopstvenom priznanju, imala jak razlog - htela je gala žurku za 15 rođendan (Quinceañera), a njena majka nije imala prara da joj je i priušti.

- Otišla sam tamo, zaposlila se, pa sama iskeširala za „parti" - istakla je jednom prilikom za „Redbook", pa dodala:

- Nije tu bilo nikakve zle krvi. Svojim sam očima gledala koliko moja majka radi i šta sve radi za moju sestru (s posebnim potrebama), pa sam i ja htela da doprinesem, na neki način. Svi smo imali tu želju.

Iz pomenutog kioska, takođe, još „vuče" izvesne trikove.

- Tamo sam naučila da prvo stavim majonez na hleb, da bi lepinja ostala, onako, lepa. Onda ide kečap, senf se stavlja na meso jer iz njega posle izvlači „šmek"... - hvalila se Eva, koja je i nedavno u okviru razgovora s Lorejn Keli u njenoj emisiji nastavila „da s ponosom prosipa detalje svoje skromne prošlosti". 

Pre slave, Longorija je mnogo šta radila. 

Eva Longorija, Profimedia
 

Svojevremeno je menjala ulje u mehaničarskoj radnji, prodavala sladoled, pa i bila asistent jednom zubnom higijeničaru, što su sve poslovi u kojima malo ko može i da je zamisli. Konkretno kad je napustila „Wendy's", krenula je put Holivuda.

- Evi koja je radila na roštilju je trebalo dati poresku olakšicu, znate. Evi koja radi na filmskim setovima to ne treba - objasnila je jednom u poznatom stilu, pa nasmejala mnoge.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike