Luna Đogani bez dlake na jeziku: Marko Miljković je srušio sve moje planove!

01.04.2024

13:10

0

Verovala je da će pojedine korake u životu načiniti značajno kasnije...

Luna Đogani bez dlake na jeziku: Marko Miljković je srušio sve moje planove!
Luna Đogani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani već izvesno vreme uživa u porodičnom životu sa Markom Miljkovićem, ali prema sopstvenom priznanju, kao mlađa nije verovala da će se u godinama u kojim jeste udati, pa ni ostvariti kao majka.

– Ostvarila sam svoje snove. Nisam planirala da budem mlada mama, da se udam tako rano i imam decu. Mislila sam da će to da bude posle tridesete, međutim došao je Marko Miljković i sve moje planove srušio – kazala je nasmejana Luna u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom", pa dodala da nimalo ne žali što se to dogodilo, jer će danas-sutra svojim devojčicama biti i prijateljica, kao što je njena majka njoj.

 

 

Anabela ju je, takođe, dobila mlada i uvek su imale posebnu vezu.

– Drago mi je da ću sutra kada porastu da im budem i majka i prijatelj, kao moja mama i ja. Drago mi je, lakše je kada si mlad, imaš više živaca i strpljenja i sada mi je drago i ne bih ništa menjala – naglasila je Đoganijeva.

Svakako, naglašava da je uloga majke i te kako zahtevna.

– Nije lako organizovati se sa dvoje male dece. Jedino kada je starija ćerkica u vrtiću, a ima ko da čuva mlađu. Ume da bude haotično i teško, da ne pričamo šarene laži, ali svakako, nešto najlepše što jedna žena može da iskusi – izjavila je ona, koja smatra da ništa i ne propušta zbog toga što je mlada stupila u brak.

 

 

– Iživela sam se dosta i izlazila i prošla svega i svačega, jedino što planiram kada one porastu je da otputujem na neke destinacije koje nisam videla, malo mi fali moje vreme i tišina, ali onda mi fale deca i to je tako – objasnila je Miljkovićka u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike