Sandra Čaprić prvi put nakon porođaja: Pevačica otkrila kako provodi dane sa sinom Aleksandrom (FOTO)

01.04.2024

11:58

0

Komentarisala aktuelne događaje u Eliti

Sandra Čaprić prvi put nakon porođaja: Pevačica otkrila kako provodi dane sa sinom Aleksandrom (FOTO)
Sandra Čaprić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sandra Čaprić nedavno se porodila i na svet donela sina, kome su ona i njen izabranik dali ime Aleksandar, po njihovoj porodičnoj slavi.

Pevačica i bivša rijaliti učesnica otkrila je kako se oseća i snalazi u ulozi mame.

- Morala sam da se porodim carskim rezom. Kad sam čula bebu moju, počela sam da plačem. Ne mogu da opišem koje su to emocije i šta se desi ženi kad postane majka. Najsrećnija sam osoba na svetu, ostvarila sam sve što sam želela. Postižem sve oko bebe, ali imam i pomoć. Snalazim se kako treba i baš na pravi način. Beba se budi na dva sata da bih ga dojila, ali to su slatke muke. Presrećna sam, srce mi igra od sreće.

Printscreen Youtube/ RedTv
Sandra Čaprić

Ona se osvrnula na najpraćeniji ljubavni trougao u "Eliti", tačnije odnos Nenada Aleksića Ša, Mione Jovanović i Stanislava Korfaka.

- Miona nije srećna pored Ša, žao mi ga je, ali je i on ljubomoran preterano, što ne priliči njegovim godinama. Ona nije sasvim iskrena u tom odnosu. Verujem da bi se vratila Stanislavu, ali se plaši osude naroda. Moguće je i da misli da će joj Ša više pomoći oko karijere. Ono što je sigurno je da ima osmeh od uha do uha kad gleda u Stanislava. Čim je Stanislav rekao da mu je žao Mione postoji tu nešto, ali nisam sigurna da li je baš ljubav u pitanju - rekla je ona za Red TV, pa dodala da misli da je Miona više gleda Stanislava, nego on u nju.

- Više ona njega. Kad on progovori, ona se nasmeje odmah. Ona se trudi da se to ne vidi, ali ne ide to tako. Mislim da se ona pokajala jer to s njima nije uspelo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike