"Svaki dan mi kuca na prozor": Jelena Karleuša se požalila na ovaj problem i zatražila savet (FOTO)

30.03.2024

15:23

0

Uprkos njenoj želji da je pripitomi, nije uspela

"Svaki dan mi kuca na prozor": Jelena Karleuša se požalila na ovaj problem i zatražila savet (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša često isitiče da je veliki ljubitelj životinja, a neretko nekima koje su napušte pruži i dom. Međutim, ovog puta je bila nešto drugačija situacija.

Naime, pevačica već danima muku muči sa jednom pticom koja svakodnevno dolazi na njen prozor, ali ne želi da uzme hranu koju joj je dala, pa je Karleuša tražila svet od fanova.

- Ova ptica dolazi već danima, svaki dan po ceo dan kuca ovako na moj prozor. Da li neko ima rešenje? - upitala je Jelena za pomoć svoje pratioce, a onda je dodala:

- Hranu ne želi jer sve što ostavim ne takne. Kad priđem, pobegne - opisala je Karleuša.

Printscreen Instagram/karleusastar
 

Podsetimo, pevačica svoje društvene mreže koristi kako bi skrenula pažnju na prava životinja, pa tako neretko deli uznemiravajuće snimke ugroženih i napuštenih. Jedan od njih je bio i njen pas Alfa, kome su odsečene obe šape, a zatim je usvojila i njegovog brata Omegu.

- Moj lepotan Alfa je danas doživeo još jednu lepu stvar, dovela sam njegovog rođenog brata, koji je takođe izbačen na ulicu i do sada nije bio u azilu, jer niko nije hteo da ga usvoji... usvojila sam ga ja. Gde ima mesta za sedam životinja, ima mesta i za osmu. Dobro došao u svoj novi dom, Omega - napisala je Jelena u sklopu storija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike