"Bilo šta da kažem bilo bi malo": Šako Polumenta proslavio 56. rođendan, a njegove unuke mu priredile nezaboravno iznenađenje (FOTO)

30.03.2024

00:20

0

Pevač nije mogao da sakrije emocije

"Bilo šta da kažem bilo bi malo": Šako Polumenta proslavio 56. rođendan, a njegove unuke mu priredile nezaboravno iznenađenje (FOTO)
Šako Polumenta - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Šako Polumenta je nedavno napunio 56 godina, a njegove unuke potrudile su se da mu naprave najlepše iznenađenje. Naime, one su ga sačekale u kući sa balonima na kojima su bila ispisana imena njegovih unuka, dok je na glavnom stajalon: "srećan rođendan deda".,

Ovakav gest je raznežio folkera, koji je odmah objavio svoje naslednice dok su mu pevale rođendansku pesmu.

– Bilo šta da kažem bilo bi jako malo, jer i ovaj video ne može preneti vrednost i sreću jednog ispunjenog muškarca. Biti roditelj i deda je najlepša stvar što ti božiji dar može podariti i dati značaj i mir. Ova slika je i zadatak samom sebi, da je svaki trenutak sreća, a kod pravih ljudi i roditelja dar za njihovo oko i osmeh na licu, da život može da bude jako lep ako si spreman za to – napisao je Šako na društvenoj mreži Instagram.

Instagram printscreen/sakopolumenta
 

Podsetimo, Šako je preko dve decenije sa suprugom Vesnom, od koje se u jednom trenutku razveo, ali je posle nekoliko godina usledilo pomirenje.

Njih dvoje imaju troje dece, ćerke Rijanu i Rijaldu i sina Adisa, a od svojih naslednika, pevač je dobio unuke Melani, Iriu, Kleu i Šaka juniora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike