„Hoćete da spekulišemo da li ju je ubio muž ili se sama ubila?" Nemeš umalo napustio emisiju zbog pitanja o nestaloj Marijani Seifert!

29.03.2024

15:00

0

Svojevremeno je bila njegova velika ljubav...

„Hoćete da spekulišemo da li ju je ubio muž ili se sama ubila?" Nemeš umalo napustio emisiju zbog pitanja o nestaloj Marijani Seifert!
Nikola Nemešević Nemeš - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikola Nemešević Nemeš, kog javnost dan-danas pamti i po učešću u „Velikom bratu", gostujući u jednoj emisiji dotakao se vremena koje je proveo u tom rijalitiju pa otkrio u kakvom sećanju nosi taj životni period. Ujedno, osvrnuo se i na svoju ondašnju veliku ljubav, sada nestalu Marijanu Seifert, koju je upoznao u okviru šoua, a nešto kasnije su izvesno vreme bili i u braku.

- Gorko, slatko sećanje. Ne kajem se ja zbog tih stvari. Evo, 13 godina kasnije pričamo tamo. Moja ideja je bila da ja ispromovišem svoju novu pesmu. Okej sam sa svime time - ljubazno je kazao on, pa je umnogome promenio ton pošto je bio upitan o Marijani.

Marijana Seifert, Youtube screenshot ,,Veliki brat", Ana Bee
 

- Da, ali je sad to daleka prošlost. Hoćete li da pričamo o mom koncertu ili da spekulišemo o tome da li je Marijanu ubio muž ili se ubila sama? - rekao je onda, na šta se voditeljka nadovezala rečima:

- To je aktuelna tema, mislim da je odgovorno da pomenemo ovo, jer je ona bila deo tvog života.

Nerado, odgovorio joj je rekavši:

- Da, ali treba prestati razvlačiti tu ženu zbog njene dece. Mogu ja da pričam o svemu tome, ali ima li smisla?

Marijana Seifert, Printscreen/Youtube/VELIKI BRAT
 

Zatim, pošto se potegla priča o njegovom poslu i karijeri, strasti su se malo stišale. 

Podsetimo, Marijana Seifert nestala je krajem aprila 2022. godine. Njen suprug Karlo, koji je i prijavio nestanak, u svojoj prvoj ispovesti bio je ispričao kako su oni bili pred razvodom, da je ona stalno bila pijana i da ga je i varala. U okviru iste, osvrnuo se i na napise kako je svoju izjavu koju je dao policiji menjao tri puta, te rekao da je dao samo jednu izjavu. Kometarišući posle i svoj odnos s Marijaninom porodicom, naglasio je kako je protiv njene sestre Maje podneo krivičnu prijavu zbog klevete nakon njenih izjava u medijima u jeku traganja za Marijanom.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike