Ana Kokić svedočila požaru u Beogradu: Ne smem ni da zamislim šta je sve moglo da se desi... (FOTO)

28.03.2024

18:25

0

Jednoj ženi je zahvalna na svemu

Ana Kokić svedočila požaru u Beogradu: Ne smem ni da zamislim šta je sve moglo da se desi... (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Ana Kokić je danas prisustvovala jednoj nemiloj situaciji, kada je u prodavnici u koju je svratila izbio požar.

Pevačica je, kao i svi prisutni, ostala šokirana prizorom, a požar je zahvaljujući brzoj reakciji jedne komšinice lokalizovan. Tim povodom, pevačica se oglasila na društvenim mrežama, te pohvalila ovakav gest njene komšinice.

- Heroj dana! Jasmina M. iz PS Obrenovac, brzom reakcijom je spasila celu zgradu od požara! Prolazila je ulicom i iz automobila videla požar, odmah je stala i dotrčala sa protivpožarnim aparatom da gasi vatru! Ušla je u magacin prodavnice koji je bio pun dima (u prizemlju zgrade) i nije odustala dok nije ugasila požar. Hrabra Jasmina hvala! Ne smem ni da zamislim šta je sve moglo da se desi da ona nije u tom trenutku bila "slučajni prolaznik" - napisala je Ana.

Instagram screenshot / anakokicmusic
 

Podsetimo, pevačica je pre dve nedelje proslavila 41. rođendan, a tim povodom njene naslednice odlučile su da obraduju mamu sa dve torte.

- Nisam od onih koji kriju svoje godine, čak sam ponosna na njih! Guramo ja i ona mala ja, maštamo i dalje o lepšem svetu gde vlada mir, nosimo ružičaste naočare, volimo celim srcem i sve što nas čini srećnim i vešto se sklanjamo od negativnog i lošeg - započela je Ana u svojoj objavi, pa nastavila:

- Mojim devojčicama se ne dopadaju moje godine, kažu: "Ne idu ti, nije ti još bela kosa" (smeh). Pa su odlučile da mi naprave dve torte i nekako podele taj "veliki" broj. A ja u skladu sa tim mogu samo da zapevam "Dvadeset mi je i kusur godina".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike