"Prošlo je malo vremena!" Jovana Pajić otkrila da li ima novog muškarca posle razvoda od Saleta Tropika

26.03.2024

08:38

0

Opisala je svakodnevicu

"Prošlo je malo vremena!" Jovana Pajić otkrila da li ima novog muškarca posle razvoda od Saleta Tropika
Jovana Pajić - Copyright Printscscreen/Youtube/K1

Jovana Pajić izazove pažnju medija zbog privatnog života, a sada je otvorenije govorila o periodu posle razvoda od pevača Tropiko Benda, Aleksandra Cvetkovića.

Kako kaže, ne pati od toga da mora da ima partnera, nego se prepušta situaciji u kojoj se nalazi.

 - Nisam sebi postavila nikakve ultimatume. Otvorena sam za život, pevam, radim... Ipak, prošlo je malo vremena, dve godine. Subjektivni osećaj mi je tri meseca. Verovatno ću, kad se životno stabilizujem, biti otvorenija za nešto novo - izjavila je Pajićeva, kojoj su prijateljice pomogle u traženju stana, kada je stavila tačku na brak.

Printscscreen/Youtube/K1
Jovana Pajić

 

- Bukvalno imam rupu u sećanju kada je reč o tom trenutku. Moje prijateljice su završile pola posla. Našle su mi stan, bez mnogo pitanja. Bilo mi je važno samo da imam prostoriju u koju ću ući, bravu i ključ - odsečno je rekla pevačica, i opisala dnevnu rutinu.

- Ustajem u 6.20, razvozim decu, završavam obaveze po gradu. Nekad dođem kasno sa svirke pa i ne legnem da spavam, nego skuvam kafu i čekam da se one probude da ih vozim u školu - opisala je Pajićeva, a na pitanje voditeljke "Da li te je neki muškarac ćapio", odgovorila je:

- Nije me niko ćapio. Da jeste, ja bih to podelila sa vama, stvarno.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Pajić

 

 

Kako je zaključila, ne želi da se kaje ni zbog čega.

 - Koliko god se nekad činilo da je kraj sveta, nije. Čovek samo treba da odluči da se izdigne, ne tražeći izgovore. Nemam vremena da me bole stvari koje nisam uradila kako treba. Moram da se saberem i budem podrška ćerkama - završila je Jovana u emisiji "Ako progovorim".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike