Ognjen Amidžić ne prihvata da Marinka više nema: Umeo je da ode na dve nedelje, pa se javi, možda ovaj put traje osam godina

25.03.2024

20:08

0

Voditelj je otkrio i šta mu prvo padne na pamet kad se seti svog prijatelja

Ognjen Amidžić ne prihvata da Marinka više nema: Umeo je da ode na dve nedelje, pa se javi, možda ovaj put traje osam godina
Marinko Madžgalj, Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sutra se navršava osam godina od smrti glumca i muzičara Marinka Madžgalja, a njegovi prijatelji i dalje se ne mire sa činjenicom da on više nije tu.

Jedan od najbližih, Ognjen Amidžić, priznao je da ne može da prihvati da ga je Marinko napustio.

- Ja i dalje nemam svest da je on otišao zauvek. On je živ u svim našim pričama, svim našim grupama zajedničkim. Sutra će biti osam godina od njegove smrti, ali ja za bliske ljude i za ljude sa takvom energijom nikada ne mogu da prihvatim da su nas napustili. U meni, oko mene, u svim pričama oni žive. Mogao bih da kažem da je to jedan rastanak na određeno vreme - rekao je voditelj i nastavio:

Printscreen/Youtube
Marinko i Ognjen u Flamingosima

- Mi smo tako funkcionisali, družili se, stvarali. Svako je radio svoje, niko nikoga nije davio. On je imao taj fazon da ode negde i nema ga dve nedelje, pa se javi. To doživljavam tako, kao da je otišao na neki duži put, možda on sada traje osam godina, ali dobro. Velika je šteta, tuga, da tako mlad čovek ode. Imao je puno toga još da da u svim oblastima.

Ognjen je otkrio i šta je prvo što mu padne na pamet kad pomisli na Marinka.

- Gomila stvari spakovanih u jedan osećaj! Smeh, zabava, dobra energija. Ta neka kreativnost njegova je bila neverovatna - zaključio je voditelj.

Printscreen/Youtube
Marinko i Ognjen u Flamingosima

Podsetimo, Marinko Madžgalj je preminuo 26. marta 2016. godine, kada je imao samo 37 godina, od karcinoma pankreasa.

(Pink.rs)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike