Tanja Savić otkrila šta joj je dečko Muki kupio: Najemotivnija sam kada mi deca i on nešto napišu

24.03.2024

18:30

0

Reagovala je i na situaciju koja je zadesila Slavicu Ćukteraš

Tanja Savić otkrila šta joj je dečko Muki kupio: Najemotivnija sam kada mi deca i on nešto napišu
Tanja Savić - Copyright ATAImages/ A.A.

Tanja Savić privlači pažnju sedme sile zbog partnera Muhameda Bešića, sa kojim je već neko vreme u vezi.

Kako je pevačica otkrila, on joj je poklonio psa, zbog čega je veoma srećna. Takođe, govorila je ostalim rođendanskim poklonima, kao i o sinovima Maksimu i Đorđu.

- Imala sam iznenađenje, vatromet. Dobila sam još jedan poklon, dobila sam kucu kao i deca su mi napisala pismo, dobila sam i prsten od rođake... Najemotivnije mi je to kad mi deca napišu bilo šta. Naravno i moj partner kad mi nešto napiše, budem baš emotivna. Od njega sam dobila sad i kucu, kad nisam tu, čuvaće ga deca... - ispričala je Savićeva.

Muhamed prati Tanju i na nastupima, a kada slete na beogradski aerodrom, bude veoma pažljiv prema njoj, otvarajući joj vrata od automobila.

Instagram screenshot / tanja_savic_private
Tanja Savić i Muhamed Muki Bešić

 

Pružila podršku Slavici

U medijima se pojavila vest kako bivši muž Slavice Ćukteraš, Vlada Avramov, želi da joj oduzme starateljstvo nad ćerkom, nakon čega se pevačica oglasila. Slavica je podržala svoju koleginicu iz prve generacije "Zvezda Granda" kada joj je bilo potrebno, a to sada radi i Tanja.

- To je strašna stvar. Ja joj želim sve najbolje. Mislim da ne bi trebalo da prolazi kroz to jer je dete sa njom, tako da, kako neko može da joj oduzme dete kad je ono sa njom? Tu je velika procedura, verovatno. Pretpostavljam da oni imaju uvid da je ona provodila vreme sa detetom duže i sve to ide u njenu korist. Kako god, želim joj svu sreću - izjavila je Savićeva.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike