Slavica Ćukteraš pružila podršku Tanji Savić: Želim joj da uživa sa svojom dečicom

21.06.2021

16:55 >> 19:08

0

Iako su ranije imale hladan odnos, u ovim trenucima Ćukterašova je, kao majka majci dala ruku prijateljstva

Slavica Ćukteraš pružila podršku Tanji Savić: Želim joj da uživa sa svojom dečicom
Antonio Ahel/ATAImages

Tanja Savić je 15 meseci živela u agoniji i čežnji za decom, a sada je konačno uspela da svoje naslednike Maksima i Đorđa dovede u Srbiju i da napokon dobije mogućnost da uživa sa njima i raduje se njihovom svakom koraku. Ogromnu podršku tokom borbe joj je pružila koleginica Slavica Ćukteraš, koja je za 24sedam otkrila da li se čula sa pevačicom nakon što je doputovala iz Australije.

– Nismo imale prilike da se čujemo, ali svakako da sam se jako obradovala kada sam videla da su deca konačno sa njom, kao što ste mogli da vidite i na mom Instagram storiju. Nisam uspela da pogledam snimak, ali svakako verujem da je njihov prvi susret posle toliko vremena bio emotivan. A šta bih mogla da joj poručim osim da uživa sa svojom dečicom – kaže Slavica Ćukteraš za 24sedam.

Tanja Savić sa sinovima, Tanja Savić Instagram screenshot

Kako je Tanja juče objavila fotografiju na kojoj je zagrljena sa sinovima, Slavica se toliko raznežila, te joj je odmah uputila poruku podrške uz emotikone srca.

Podsetimo, ekipa našeg portala je danas posetila rodno mesto Savićeve, a njena majka Živana nam je rekla da je sve spremno za dolazak njenih unuka i tom prilikom otkrila da će oni živeti u stanu koji je pevačica pre nekoliko meseci kupila u Smederevu.

24sedam/ Goran Sivački

Inače, Tanja je danas nešto posle 13 časova stigla na aerodrom, gde ju je dočekala porodica, ali i brojne novinarske ekipe. Tada je pevačica izjavila da je presrećna i uzbuđena što je konačno sa svojim sinovima.

– Bilo je emotivno. Pravda uvek pobeđuje. Sada kada su deca pored mene ničega se ne plašim. Deca su bila nestrpljiva, čekali su me i prvo su rekli „mama” – rekla je ona.

Tanja Savić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Najčitanije Vesti