Jedva je hodao, bio je polumrtav: Bane Vidaković izneo potresne detalje poslednjeg susreta sa Džejem

29.07.2021

17:55 >> 18:34

0

Autor: D. Božović

Vidaković je sa Ramadanovskim bio dugi niz godina prijatelj, njegova smrt ga je iznenadila, a na setu snimanja filma Vikend sa ćaletom bilo je veoma emotivno

Jedva je hodao, bio je polumrtav: Bane Vidaković izneo potresne detalje poslednjeg susreta sa Džejem
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Dorćolski šmeker i legendarni pevač Džej Ramadanovski izgubio je životnu bitku 6. decembra 2020. godine od posledica srčanog udara.

Osim brojnih hitova koje je ostavio iza sebe, on je nekoliko meseci pred smrt bio angažovan u filmu „Vikend sa ćaletom“ kada je otpevao svoje dve pesme, a glumac Bane Vidaković je otkrio detalje koji su obeležili snimanje ovog ostvarenja.

Džej Ramadanovski ATAImages/Antonio Ahel

Glumac kaže da se već tada videlo da je lošeg zdravstvenog stanja, ali da je bez obzira na sve to svoj posao odradio kao pravi profesionalac.

– Bilo je dosta tužno i potresno na tom snimanju zato što je on od onih likova koji su se oduvek isto ponašali, zato su ga ljudi i voleo. Jedva je došao na snimanje, jedva je hodao. Na našu zapanjenost otpevao je dve pesme za film. Iako je jedva govorio, već je bio loše, on je toliko želeo da to odglumi. Bilo je neverovatno. Jezda je počeo da plače, ja sam isto, ali sam se sklonio u stranu jer je bilo glupo da svi na setu plačemo. Kada je počeo da peva, onako polumrtav, svi smo bili zapanjeni. Bilo je lepo i dirljivo, ali i tužno – rekao je Vidaković za Srbiju Danas.

ATA Images/Antoni Ahel

Inače, premijera filma je održana u oktobru prošle godine kada je Džej sa ćerkom Marijom došao i prošetao crvenim tepihom sa osmehom na licu.

Marija i Džej Ramadanovski ATAImags/Antonio Ahel

Podsetimo, Džej je sahranjen 11. decembra u Aleji zaslužnih građana, a na večni počinak je ispraćen uz zvuke 50 violina i njegov hit „Nedelja“.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike