"Majka joj je poginula, a ona i brat su ostali sami!" Iza osmeha Goce Lazarević kriju se nedaće

23.03.2024

16:51

0

Jedan komšija se buni što Goca ne ističe selo iz kojeg potiče

"Majka joj je poginula, a ona i brat su ostali sami!" Iza osmeha Goce Lazarević kriju se nedaće
Copyright ATAImages/ A.A.

Goca Lazarević u javnosti zrači pozitivom, ali su je u privatnom životu razne nedaće zadesile.

O tome su svedočile i njene komšije iz okoline Gornjeg Milanoca.

- Mi smo bili mali, igrali smo se, kupali smo se u reci. Bila je veliki drug i voleli smo što je volela od malih nogu da peva. Jedva smo čekali da bude neka priredba, to su ranije bile priredbe i da ona na tim priredbama peva. Bilo je fantastično - započeo je jedan njen bivši sused. Podsetio je na tragediju koja se dogodila kada joj je majka poginula.

- Kada je zadesila tragedija sa majkom, bilo je teško. Veoma je teško to podnela, ali smo mi nju i podržavali. I žalili smo sa njom, mogu tako da kažem jer je ja dobro poznajem - rekao je komšija, koji nije detaljisao o Gocinom ocu koji se, kako je pevačica navodno pričala, ženio više puta.

- Ja ne bih želeo o tome da pričam, poznajem i njenog oca, on je svirao, imao je malo tu... Malo čudan čovek je bio, ali to je njegovo, ja ne mogu sad ništa tu da kažem. Poznavao sam ga od detinjstva, šta je bio, kakav je bio u kući, ja ne znam - istakao je meštanin.

ATAImages/Marija Mlađen
Goca Lazarević

 

Lokalci su otkrili da nikog nema u njenoj kući.

- Tamo više nikog nema. Jedna kuća jeste prodata. Goca, kada je bila devojčica, učila je školu u Takovu, posle je otišla za Beograd i tamo je sve vreme - rekao je jedan meštanin i dodao:

- Dok je bila ovde, Goca je radila sve poslove, samo se ja malo ljutim na nju zato što je ona pre jedno mesec-dva dana pričala odakle je rodom i nikako nije pomenula selo Takovo, gde je rođena. I nije pomenula kako je kod babe i dede odrasla, to je ovaj kraj. Ali ona nije nikako rekla: "Ja sam iz sela Takovo". Ne znam što je to ljudima problem, nije ona takva bila.

24sedam/Katarina Mihajlović
Goca Lazarević

 

Lazarevićeva se udala za kompozitora Milutina Popovića Zahara, sa kojim je dobila ćerku Marija i sina Miloša. Međutim, brak je pre mnogo godina okončan.

- Posle je krenula s njim, ali nije samo sreća, ona je i pevala lepo. Kad su se upoznali, Zahar joj je pomogao, dolazio je ovde. Bio je i on drugarčina, ne mogu ništa loše da kažem. Pilo se tu, jelo se. Domaćica je uvek Goca bila i ostala -  kaže sused, koji kaže da pevačicu vežu jako lepe uspomene za rodni kraj.

 - Pa kako da je ne veže, lepo detinjstvo je bilo, to čuvanje stoke, rad, da kažem malo u kući koliko je ona mogla da pomaže, pomagala je. Kad joj je majka umrla, ona i brat su ostali sami, bili su kod babe tu, a otac je bio u Milanovcu. Nama je svima bilo teško u to vreme, ali njima je bilo najteže - prisetio se pevačicin drug iz detinjstva.

(Blic)

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike