„Terorizam je bolest a lek je samo jedan" Ražnatović se oglasio po hapšenju osumnjičenog za napad u Moskvi: Treba ih sve sravniti sa zemljom

23.03.2024

16:00

0

Tačan broj ubijenih u koncertnoj dvorani „Krokus siti hol" još se utvrđuje

„Terorizam je bolest a lek je samo jedan" Ražnatović se oglasio po hapšenju osumnjičenog za napad u Moskvi: Treba ih sve sravniti sa zemljom
Veljko Ražnatović - Copyright ATAImages/A. A.

Bokser i sin pevačice Cece, Veljko Ražnatović oglasio se na svom Instagramu posle vesti o hapšenju osumnjičenog za teroristički napad u Moskvi. On je preneo jedan snimak u kom čovek govori da li je i zašto počinio veliko zlodelo o kom još uvek bruji ceo svet, pa je poručio:

- Za 5.148 dolara po osobi su počinili masovno uvistvo. Sve teroriste treba sravniti sa zemljom. Sve njihove bolesne propovednike i sve simpatizere.

Ražnatović je svoju poruku zaključio rečima:

- Terorizam je bolest, a lek je samo jedan!

Podsetimo, posle napada u koncertnoj dvorani „Krokus siti hol" u Podmoskovlju hospitalizovano je 115 osoba među kojima je petoro dece. Njih 60 u teškom je stanju, a tačan broj preminulih još uvek se utvrđuje. Za sada se zna za njih 93, među kojima je najmanje troje dece.

Petorica muškaraca izvelo je napad obučeno u maskirne uniforme, sa azijatskim crtama lica. Ruski jezik nisu govorili.

Veljko Ražnatović, Instagram screenshot / ac3isb4ck
 

Ovde možete pratiti uživo dešavanja u Moskvi iz časa u čas, posle ogromne drame akonto koje je svakako odreagovao i tamošnji predsednik Vladimir Putin, te istakao da će „Rusija odlučno kazniti sve odgovorne za ovaj zločin koji je odneo živote nevinih civila".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike