Vojaž lansira sok od breskve! Postao kralj marketinga i to na račun bivše: Gore mreže! (FOTO)

22.03.2024

15:53

0

Navode se i razlozi zašto je pecnuo

Vojaž lansira sok od breskve! Postao kralj marketinga i to na račun bivše: Gore mreže! (FOTO)
Anđela Ignjatović Breskvica i Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Odnos bivših partnera - Anđele Ignjatović Breskvice i Mihajla Veruovića Vojaža daleko je od prijateljskog u poslednje vreme, iako se nikad nije saznao razlog njihovog raskida, a treperov novi potez definitivno će se prepričavati.

Vojaž je odlučio da napravi savršen marketinški potez i verovatno tako zapuši usta bivšoj, koja je u jednoj emisiji pokušala da ga ponizi "zaboravivši" navodno i da su bili u vezi. Tako je on odlučio da pokrene biznis i to sa sokom od breskve!

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
Dok je cvetala ljubav: Breskvica i Vojaž

Ledeni čaj će lansirati pod nazivom "Volim Tea", a na društvenoj mreži X sve vrvi od komentara jer će napraviti napitak pakovan u malom tetrapaku i to sa ukusom breskve i lubenice.

Međutim, mnogi tvrde i da je ovo njegov odgovor na pesmu koju je objavila posle duže pauze od njihovog raskida pod nazivom "Bon Voyage", u prevodu "Srećan put". U međuvremenu, Breskvica je promenila naziv pesme. 

 

 

Takođe, Mihajlo je javno podržao na Pesmi za Evroviziju Teya Doru, kao i njegova majka, te se u brojnim komentarima navodi da vode tihi rat iako su oboje srećno zaljubljeni.

 

 

- Teodori sam pružio javno podršku, čestitao sam joj na uspehu i svaka joj čast i sa srećom na "Evroviziji". Drago mi je da je moj favorit otišao na "Evroviziju" - rekao je nedavno Vojaž. Međutim, Breskvica se pravila da to ne zna, te je izbegavala pitanja o bivšem. tvrdeći da ne zna da li ju je podržao ili nije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike