"Kad bi se pojavio muškarac da nam srce kuca u isto vreme..." Da li je Melina javno nagovestila razvod od Harisa Džinovića?

08.03.2024

12:56

0

Haris je naveo kako je ona njemu tražila da se rastanu

"Kad bi se pojavio muškarac da nam srce kuca u isto vreme..." Da li je Melina javno nagovestila razvod od Harisa Džinovića?
Melina Džinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Melina Džinović zvanično se razvela od supruga Harisa Džinovića, što je pevač i potvrdio.

Modna kreatorka malo pre nego što se saznalo da se rastala od folkera, podržala je stav voditeljke Sanje Marinković, što tek sada diže buru u javnosti.

- Uvek postoji neki muškarac, zbog kojeg ti srce brže zakuca. Postoji. Ali bih ja volela da se pojavi neko da nam kuca u isto vreme na pravi način - rekla je voditeljka Sanja Marinković, što je Melina podelila na svom Instagram profilu, pa se može naslutiti da se tada nazirao krah ljubavi sa Harisom.

Još jedan nagoveštaj pojavio se u jednoj Melininoj izjavi dok je bila u braku sa folkerom. Ona je rekla kroz smeh da ne zna kako bi preživela razvod od Harisa.

ATAImages/Antonio Ahel
Melina i Haris Džinović

 

Sa druge strane, Džinović je u najnovijem medijskom istupanju naveo kako je Melina od njega zatražila razvod.

- Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna - šokantna je Harisova izjava za Showbuzz.

Podsetimo, modna dizajnerka više ne boravi u vili na Senjaku, već tamo, prema navodima medija, živi Haris sa njihovom decom, ćerkom Đinom i sinom Kanom.

Bivši supružnici upoznali su se davnih dana, ali su u bračne vode stupili tek 2014. godine. Haris je stariji od Meline 29 godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike