Todorovićeva je svojevremeno živela sa ovom pevačicom: Bila je plavuša, nekad bi se i svađale, a i komšije nisu dobro prošle s njima!

16.04.2021

11:57 >> 11:58

0

Pošto je putem društvenih mreža pokazala kako su izgledale 2010. godine, poručila je pesmom - Ej mladosti, što me ostavi, a to je svakako izmamilo osmehe n

Todorovićeva je svojevremeno živela sa ovom pevačicom: Bila je plavuša, nekad bi se i svađale, a i komšije nisu dobro prošle s njima!
Copyright Milica Todorović ATAImages/Antonio Ahel

Milici Todorović je svojevremeno koleginica Katarina Živković bila cimerka. Najverovatnije prisetivši se tog perioda, pošto je naišla na fotografiju iz 2010. godine, ona ju je i objavila pa pokazala – da su tada obe bile plaviše. Uz lepu uspomenu, dodala je na Instagramu i pesmu Mitra Mirića, „Ej mladosti, što me ostavi”, te svakako nasmejala sve koji je prate.

Milica Todorović i Katarina Živković, Instagram screenshot Milica Todorović

Inače, Katarina je jednom prilikom domaćim medijima otkrila kako su njih dve delile životni prostor, a i kako su komšije „prošle” s njima.

– Pa to je haos bio! Milica i ja se uvek smejemo kada pričamo o tom periodu. Nas dve smo bile toliko različite, kao mačka i miš! Mnogo smo se volele i mnogo svađale – rekla je bila Kaća, a Milica je zatim otkrila i kako im je policija jednom prilikom došla na vrata: „Kaća Živković i ja samo tada živele zajedno. Čistile smo terasu u našem stranu, ona je sipala nešto slučajno komšinici na glavu, a nakon 15 minuta nam je došla policija na vrata, a mi stojimo sve sa maskama na licu. Kažu oni da je komšinica rekla da želimo da je ubijemo, sipale smo joj sonu kiselinu na glavu. To je bila glupost.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike