Zoran Marjanović u klinču sa sudijom: Neću više, sve je istina i dosad sam odgovorio na 250 pitanja!

19.03.2024

11:50

0

Autor: 24sedam

Sledeće ročište zakazano za 19. april

Zoran Marjanović u klinču sa sudijom: Neću više, sve je istina i dosad sam odgovorio na 250 pitanja!
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Glavni pretres na ponovljenom suđenju Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene, održan je danas pred Višim sudom.

- Stojim iza svega što sam rekao do sada i to je istina, a sve što sam rekao jamčim svojim životom i slobodom - izjasnio se kratko na početku Zoran Marjanović o optužbama koje mu se stavljaju na teret.

Njegova odbrana rekla je da neće Marjanović odgovarati na pitanja jer je kako tvrde već odgovorio na više od 250 pitanja.

Sudija je postavila nekoliko pitanja Marjanoviću na šta nije odgovorio, pa je došlo do sukoba verbalnog između sudije i branilaca okrivljenog. Novo ročište zakazano je za 19. april gde će biti saslušani Uroš, Miloš i Milica Marjanović, kao i inspektor.

Pevačica Jelena Marjanović Krsmanović brutalno je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči, gde je sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom došla kako bi trčala.

Suđenje se ponavlja, jer je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu kojom je Marjanović bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo od 40 godina. Apelacioni sud je 3. oktobra prošle godine ukinuo Marjanoviću pritvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike