Ceca Ražnatović za vrtoglavu sumu ostaje u "Zvezdama Granda": Otkriveno koliko će zaraditi za tri sezone!

19.03.2024

15:19

0

Pevačica potvrdila spekulacije

Ceca Ražnatović za vrtoglavu sumu ostaje u "Zvezdama Granda": Otkriveno koliko će zaraditi za tri sezone!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović potpisala je novi ugovor sa Grand produkcijom, te odlučila da nastavi uspešnu saradnju. Međutim, pevačica je odlučila da se osigura i potpiše ugovor za naredne tri sezone.

Muzička zvezda u takmičenju ostaje za vrlo primamljivu sumu, te će do 2027. godine samo od "Zvezda Granda" prihodovati skoro milion evra.

- Ceca je donela odluku da ne napusti muzičko takmičenje u kom je od 2021. godine. Ona će po sezoni uzeti 300.000 evra - rekao je kratko izvor, a pevačica je potom potvrdila ovu informaciju.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Cecini stajlinzi za emisije "Zvezde Granda" uvek se danima komentarišu, a pevačica neretko iskoristi priliku da pokaže vitku liniju.

- Ne mogu da kažem da se ne negujem i da ne vodim računa o sebi. Samim tim što sam javna ličnost, smatram da se tako nešto podrazumeva. Uostalom, volim da sam sebi lepa u ogledalu - rekla je Ražnatovićeva, pa dodala:

- Za mene je trening mučenje. Ljudi uživaju u treninzima, a ja idem kao na streljanje. Da se ne lažemo, više volim da pevam nego da vežbam - istakla je Ceca.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike