Voditelj otkrio tajnu Vide Pavlović: U karijeri je postigla mnogo, a iza njenog osmeha se krila bol

05.03.2024

06:45

0

Mnogi i ne znaju kakav je bio njen život

Voditelj otkrio tajnu Vide Pavlović: U karijeri je postigla mnogo, a iza njenog osmeha se krila bol
Vida Pavlović - Copyright Printscreen Youtube/Bot Miki

Vida Pavlović, nekrunisana kraljica romske muzike, ostala i danas upamćena kao žena koja je mnogo toga postigla u karijeri. Ipak, kada je u pitanju privatan život, iza širokog osmeha krila je bol i tugu.

Uprkos želji da se ostvari u ulozi majke, Vida nikada nije imala decu, o čemu je sada govorio voditelj Zoran Pejić Peja, koji je bio njen prijatelj.

Printscreen Youtube/Jugodisk Beograd
Vida Pavlović

- Patila je mnogo, to je bila njena najveća rana. Vida je bila jako vezana za porodicu, za svoj dom, znala je često da celu familiju okupi. Uvek je htela da bude puna kuća, samo da nikada ne bude prazna – rekao je Peja i dodao:

- Vida je volela ljude, mnogo je patila što nije imala decu, čak i kroz njene pesme je tu bol pevala, ta tuga se čuje u njenom glasu.

ATAImages/Antonio Ahel
Zoran Pejić Peja

Vida se, inače, dva puta udavala, a prvi put na ludi kamen stala je sa samo petnaest godina. Nakon razlaza sa Aleksandrom Pavlović, sa kojim je živela u Sarajevu, vratila se u Srbiju.

Nekoliko godina nakon povratka, još jednom je izgovorila sudbonosno „da“, muzičaru Stevi Jovanoviću, koji ju je godinama pratio na nastupima, svirajući violinu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike