Bane Mojićević nije presrećan zbog odnosa sa bivšom ženom: Odavno smo postigli dogovor

18.03.2024

15:33

0

Ne upušta se u nove veze posle brodoloma koje je imao

Bane Mojićević nije presrećan zbog odnosa sa bivšom ženom: Odavno smo postigli dogovor
Bane Mojićević - Copyright ATAImages/ M.M.

Branislav Bane Mojićević rekao je kako nije presrećan zbog odnosa koji ima sa bivšom ženom Milicom, te da imaju jedan dogovor.

Pevač je 2020. godine rešio da stavi tačku na brak, u kojem je dobio dvoje dece, sina i ćerku.

- U suštini je to više formalno, onoliko koliko se može sa obe strane. Iskreno, nisam nešto presrećan tim odnosom, funkcioniše nekako - izjavio je Bane.

ATAImages/ A.A.
Bane Mojićević

 

Oni se praktično viđaju zbog dece, i to uglavnom kad su u pitanju slavlja.

- To je već dogovor odavno da to kad god smo u mogućnosti da budemo zajedno. Ja se ne kajem se što sam stavio tačku na brak, treba izaći iz priče kad nešto nije dobro i kada nešto ne funkcioniše - ispričao je Mojićević, kojem na ljubavnom planu ne cvetaju ruže.

- Ni u planu, ni u najavi, ni u mislima. Ko preživi takva "prijatna iskustva" emocionalna, on tako razmišlja - istakao je Bane, koji je, ipak, zadovoljan je poslovnim prilikama:

- Posao sve kako treba, mnogo bolje od ljubavi. Pripremamo nove pesme, krenućemo u nekom trenutku da snimamo, novi album sledeće godine nadam se. O koncertu ću razmišljati kad budem imao promociju albuma, idemo redom. Prvo pesme, promocija pa ćemo da organizujemo nešto veće.

24sedam
Bane Mojićević

 

 

 

Podsetimo, pevač je 2004. godine pobedio u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", u kojoj su se afirmisali i Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Nemanja Nikolić i Stevan Anđelković.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike