Ilda Šaulić nikad otvorenije o roditeljima, najvećim ljubavima i privatnom životu: Psujem kao kočijaš!

17.03.2024

17:15

1

Govorila i o vezi sa 30 godina starijim biznismenom

Ilda Šaulić nikad otvorenije o roditeljima, najvećim ljubavima i privatnom životu: Psujem kao kočijaš!
Ilda Šaulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ilda Šaulić zbog popularnosti oca Šabana, od malena je se nalazila u središtu medijske pažnje, a kako to obično biva sa pevačima, zbog prirode njegovog posla nije mnogo vremena provodila sa ocem.

Česte turneje i putovanja, uticali su na to da majka Gordana preuzme na sebe brigu o porodici, kući i deci, pa time i ulogu "strogog roditelja", dok je otac Šaban, verovatno jer ih je ostao željan, naslednicima sve dopuštao.

- Moj suprug je potpuno drugačiji od mog oca i mislim da je moja majka imala jedan izuzetno zanimljiv život sa mojim ocem, čovekom koji je voleo boemski život i više bio odsutan nego što je bio prisutan. Ona je bila žena koja se je bavila kućom i decom. U mom slučaju je to malo drugačije tako da moj suprug je naravno sušta suprotnost mom ocu i to me negde raduje u tom smislu zato što dosta vremena posvećuje našoj ćerki i baš je onako pravi tata, ništa mu nije teško za devojčicu- kaže pevačica, pa dodaje:

ATAImages/ A.A.
Ilda i Gordana Šaulić

- Ne kažem da moj tata nije bio takav, ali prosto njegov posao je bio takav da je on bio veoma odsutan i da onako ima tih nekih dana, meseci koje pamtim to su neka naša letovanja i putovanja kada smo bili mali, zato što je on generalno uvek bio po nekim turnejama i putovanjima ali znalo se da kada je tu da je prosto nekako njegovo srce bilo poklonjeno samo nama i da nikad nije umeo da nam kaže ne, to kod njega nije postojalo, zaista. Da li je to zbog toga što nije bio toliko često sa nama i onda nije moglo ništa da se brani, a mama je bila ta, naravno, koja je branila sve i svašta kontrolisala, ali neko je morao da bude - kaže Ilda.

Patike zamenila štiklama

Tokom mladosti se aktivno bavila tenisom, te je to podrazumevalo potpuno drugačiji stajling od onoga koji se danas vezuje za njeno ime. Međutim, po odluci da ostavi sport, počela je da gradi dobro prepoznatljiv stil, za koji kaže, da ga je nasledila od majke.

- Ja sam stalno bila u patikama i u sportskoj opremi i mislim da sam neke prve pramenčiće na kosi izvukla negde sa 18 godina i to je bilo nešto potpuno neprimetno ja sam bila fascinirana kako sam ja nešto uradila sa sobom. To niko živi nije primetio ali onda je to tako krenulo spontano kada sam bila već onako malo starija i tako sam nekako htela. Mislim da ni štikle nisam nosila, tek tamo u dvadeset i nekim i samo je to od sebe krenulo. U stvari, shvatila sam da imam jako lepo osećaj za te stvari ali dobro, ja kažem hvala Bogu došlo je u finim godinama, nije bilo prerano nego onako već kad sam negde bila formirana devojka, žena, znala šta hoću i kako hoću, ali sigurno da je to negde povučeno iz kuće. Moja majka je žena od stila, ja to volim da kažem tako da sam imala od koga i da vidim i da naučim - kaže Ilda.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ilda Šaulić

Roditelji nisu prihvatali njenog dečka

Ilda je pre braka sa Bojanom Vučkovićem bila 15 godina u vezi sa 30 godina starijim biznismenom. Njeni roditelji su se teško pomirili sa tom vezom, koja na kraju nije krunisana brakom.

- Pa iskreno, tada kad sam bila baš klinka to je bilo tako nešto sve platonski, ali prva ozbiljna moja veza je za njih bila naravno šokantna, koju nisu prihvatili, ali kasnije s godinama su prihvatili, to je tako dugo trajalo i sve ostalo i onda su se negde pomirili sa tim da je to moj izbor i ja sam bila srećna i zadovoljna. Pa to je jedina i velika veza koja je i trajala i koja je bila u mom životu ovo sve, mislim, ne znam ja sam jedina žena u stvari koja uopšte nisam imala nekih puno veza ni zabavljanja, kad malo bolje razmislim i posle sam se udala, mislim i to je bilo posle dosta godina - kaže Ilda.

U braku je dobila ćerku Emu, a iako deluje kao mirna osoba, priznaje da na ćerku ume često da viče.

- Pa jesam i ona meni stalno govori: "Što ti tako vičeš na mene?", "Zato što me ne slušaš, zato što ti pet puta ponavljam" i tako dalje, ali dobra je devojčica, preslatka je i kažem i ona je negde Božiji dar i meni i njemu.

ATAImages/ Stefan Tomašević
Ilda Šaulić

U javnosti je o sebi stvorila sliku staložene i ženstvene osobe, koja se ne svađa i deluje neiskvareno, ali pevačica priznaje da postoje momenti kada se pređe granica njene tolerancije.

- Bilo je par situacija u životu kada, valjda ljudi misle da tako ja delujem uvek mirno, staloženo, da ja ne bi to tako pa kao valjda hoće da zloupotrebe neku situaciju, e onda se iznenade da umem da odgovorim i da kažem i da branim ono što treba da branim. Ma opasna sam, opasna budem, stvarno totalna transformacija - rekla je pevačica i dodala da ume da opsuje "kao kočijaš".

Supruga Bojana upoznala je u detinjstvu, ali su im se životni putevi razišli i posle mnogo godina ponovo spojili, pa su preko zajedničkih poznanika i zeta Bate Mirkovića obnovili kontakt. Iako nije bila sigurna kuda to vodi, Bojan joj je od početka jasno stavio do znanja da neće odustati.

- Prvi poljubac je bio kod mene kući. Ne mogu ja tu da se ljubim niz ulicu, to je ipak moralo da bude, mi smo sedeli, na sigurnom terenu, i to je mnogo važno da vam kažem, taj poljubac, ako ne valja, ništa ne valja. Znači, poljubac je vrlo važan i bio je fenomenalan, tako da, eto, udade se jagodo - kaže sa osmehom Ilda.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike