Kad Rada poludi, to izgleda ovako: Ne može uvek milom, ima kad bih glavu polomila nekome!

17.03.2024

12:36

0

Pevačica naglašava da je to retkost, ali da se svakako dešava

Kad Rada poludi, to izgleda ovako: Ne može uvek milom, ima kad bih glavu polomila nekome!
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Radmila Manojlović generalno ima strpljenja, koliko god puta može - ona nekome nešto ponovi, međutim, kada joj padne klapna iz ovih ili onih razloga, teško onome ko se pevačici našao na putu.

Iako je dobar deo posla prepustila sestri, ima dana kada je prinuđena da stvari uzme u svoje ruke, a „to nije uvek i lepo".

- Ne izgleda dobro, ne bih volela to da vidiš (smeh). Zato što sam je vrlo, vrlo, vrlo neprijatna. Kad komandujem znači da su me izveli iz takta i da ništa ne valja, da ništa ne ide kako treba i onda urlam. Ne urlam, nego onako gledam urokljivo nekog ko je pogrešio u tom momentu, da li je klavijaturista, da li neko drugi, šta god se desilo - objašnjavala je za „Grand" Rada, naglasivši da dok ne dođe do duvara, ona nikada ne reaguje; čim se tako nešto dogodi, međutim, bude i prilično ružno.

- Nikad ne reagujem dok ne dođe do duvara i dok ne bude nešto loše. Onda kada je loše, tada ja komandujem i to je baš ružno, ali dobro, dešava se - kazala je pevačica, koja smatra da je ponekad čvrsta ruka jedino moguće rešenje.

Rada Manojlović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Verujem da kada podvikneš, jedino tada može da se uradi nešto kako treba, bilo to urokljivo ili na ne znam koji način, ali mora da se skrene pažnja. Nekada ne možeš milom i ne možeš kad pričaš lepo i polako. Od tih sam koji hiljadu puta govore milom, ali kad mene dovedete do toga da budem onako baš neprijatna, gruba, da hoću da polomim glavu nekome, onda moraju da promene to ponašanje ii da isprave grešku koju ponavljaju – zaključila je Manojlovićeva za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike