"Rijaliti me je doveo na dno!": Anabela Atijas o teškim momentima i odlukama posle "Zadruge"

17.03.2024

00:20

2

Pevačica je morala da sačuva mentalno zdravlje

"Rijaliti me je doveo na dno!": Anabela Atijas o teškim momentima i odlukama posle "Zadruge"
Copyright Anabela Atijas ATA Images/Antonio Ahel

Anabela Atijas iza sebe ima buran život koji je neretko bio medijski propraćen. Ipak, pevačica priznaje da nije najbolje kada život date "na tacni", kao i da je uspela da postigne "zlatnu sredinu" kada je reč o prisustvu u medijima.

- Valjda svako ima pravo na svoje parče neba. Nikada se nešto nisam bavila time šta rade drugi. Fokusirana sam na sebe i na sebi drage ljude. Volim da su svi ispunjeni. Ima posla. Uvek sam se vodila time da je zlatna sredina za mene najbolja moguća stvar koja mi se može desiti. Jer, shvatila sam da sve nosi svoje nešto i što si više u medijima gubiš nešto svoje - rekla je Anabela.

ATAImages/ A.A.
Anabela Atijas

Pevačica je odlučila da smanji pojavljivanje u medijima, što je išlo na korist njenom privatnom planu.

- Kada sam naučila medijima da kažem "ne" sve se promenilo. Jer ranije je to bilo katastrofa. Nisam znala da kažem ni jednom novinaru da ne mogu da dajem intervju ili da neću ili ne mogu da dođem u emisiju. Nisam za sve emisije. Onda sam shvatila da je to baš neko prokletstvo - objasnila je pevačica.

Anabela je pre par godina učestvovala u rijalitiju sa ćerkom Lunom i bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, te je publika svakodnevno imala priliku da gleda njihove burne svađe.

ATAImages/Antonio Ahel
Anabela Atijas

- Desilo se to što se desilo, taj rijaliti koji je mene doveo na samo dno. I na tom dnu, kako kažu ljudi da moramo ponekad da budemo u najvećoj tami da bismo ugledali svetlost. E to se meni desilo. Bila sam na samom dnu kad se pojavila ta neka svetlost, i kada sam počela da učim šta meni ne prija i šta ja moram da preduzmem da bih bila dobro - naglasila je pevačica, pa dodala:

- Kada sam naučila da kažem "ne" tamo gde mi srce ne kaže da se osećam dobro, manje me ima u medijima i manje uslovno rečeno vredim, ali to je za mene zlatna sredina - zaključila je Anabela.

(Grand)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike