"Želela sam da umrem, nisam znala gde ću da zanoćim, ni šta ću da pojedem": Anabela iskreno o najtežim životnim trenucima

26.11.2023

17:39

0

Uloga bake joj je veoma važna

"Želela sam da umrem, nisam znala gde ću da zanoćim, ni šta ću da pojedem": Anabela iskreno o najtežim životnim trenucima
Anabela Atijas - Copyright ATAImages/M. M.

Anabela Atijas bila je vrlo mlada kada je iz rodnog Goražda, zbog rata izbegla u inostranstvo, a potom je izgubila veliku ljubav. 

Poznato je i da je operisala rak dojke, a sve to se desilo pre nego što je ostvarila uspeh sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem.

- Bilo je mnogo teških momenata i u svakom periodu mog životu rekla sam da je sada najteže. Ne može da se poredi sa momentom kad sam ostala bez svog doma i moje prve ljubavi koja je tragično nastradala. Puno sam puta rekla da nas svaka frustracija jača, na kraju se sve dobro završilo - rekla je Anabela i dodala:

- Potpuni raspad, u momentu ostaneš sam bez ičega. Imala sam samo 16 godina. Naučila sam da je najgora moguća kletva imati, pa nemati. Meni se desilo da sam preko noći ušla u pakao. Verovala sam da neću preživeti to što mi se tada dešavalo. Surovo sam bila ostavljena na milost i nemilost životu da nisam znala gde ću da zanoćim i šta ću da pojedem. Nedavno mi se desilo da me je jedna gospođa nazvala uličarkom, možete me tako nazvati, ali je ta jedna uličarka posle postala jedna uspešna žena, majka... Na kraju ti akademici koji se busaju diplomama nisu veći ljudi, osim ako ne pomognu nekome. Najlakše je podrugivati se i koristiti nečije slabosti, to je dno dna - poručila je pevačica u "Premijeri".

Posle bolnih gubitaka, u jednom trenutku ostala je bez ikakve želje da nastavi sa životom. 

- Želela sam samo da umrem, da me nema, bila sam sama, nisam imala nijednu svetlu tačku u tom momentu i nešto što bi me održavalo u životu. Ljudi nikad ne treba da gube veru da Bog ima plan za nas. Gubitak i bol su od mene napravili ono što sam danas - otkriva Anabela.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Sa Gagijem je dobila dve ćerke, Ninu i Lunu, koja je ima naslednice Miu i Lanu. 

- Uloga bake je moja najvažnija uloga. Ne umem da objasnim koliko je to sve nekako drugačije i koliko mi je važno da mojim unučicama budem bolja baka nego što sam bila majka. Želim da me pamte tako, kao ja moju baku. Putujem puno, dosta umora je tu, ali svaki trenutak sam sa njima i gledam da se nađem Luni.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike