Ognjen Amidžić prvu noć nije proveo sa sinom i suprugom: Krivo mi je, ali nadoknadiću!

13.03.2024

08:19

0

Voditelj je morao da bude na radnom zadatku

Ognjen Amidžić prvu noć nije proveo sa sinom i suprugom: Krivo mi je, ali nadoknadiću!
Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ognjen Amidžić je juče izveo suprugu Minu i sina Peruna iz porodilišta, a ni jedno ni drugo nisu mogli da sakriju osmeh na licu. 

No, već uveče je voditelj morao da bude u svojoj emisiji "Amidži šou", a neposredno pred početak otkrio je neke nove detalje o porodičnom životu.

24sedam/Nemanja Vujčić
Ognjen i MIna

- Prelepo se osećam, super savršeno... Ali i svaki mnogo lep događaj je isto stres za čoveka. Malo me stiže umor, ali sam srećan. Mina je izašla iz bolnice, Perun je došao kući i sad polako ulazimo u realan život. Sada ćemo da vidimo kako to funkcioniše. Prelepo je, ali dosta odgovornosti. Krivo mi je što prvo veče nisam sa suprugom i sinom, ali već sutra ću to nadoknaditi. Mina je uspela sve to da savlada, baš uživa u tome. Naravno da ću joj pomagati i podržavati je kao i ona mene. Ona je osoba koja kada uzme nešto da radi, ona se tome posveti 100 odsto i radi bez greške. Ima majčinski instinkt, majka je majka, nema šta - rekao je Ognjen.

24sedam/Nemanja Vujčić
Ognjen i MIna

Ognjen priznaje da ima dosta strahova, te da je Mina ta koja je u ovom slučaju pribranija.

- Kada su važne stvari u pitanju, deca, ja uvek imam strahove. Samo je važno da je zdrav i da sve bude okej. Mina je drugačiji tip, ona je lafčina. Sve podnosi lako, brzo se snalazi. Ona mi pravi lakoću u životu i to je savršeno - priznao je Ognjen.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike