Sara Reljić u udesu povredila ruku, ali ovo nije prvi put: Već imala isti problem, a tek da vidite kako ju je baka sad iznenadila (FOTO)

15.03.2024

06:45

0

Pevačica se još uvek oporavlja

Sara Reljić u udesu povredila ruku, ali ovo nije prvi put: Već imala isti problem, a tek da vidite kako ju je baka sad iznenadila (FOTO)
Sara Reljić - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Sara Reljić, mlada pevačica, je pre nekoliko dana imala saobraćajnu nezgodu nakon nastupa, u kojoj je zadobila lakše povrede.

Za 24sedam je ispričala da joj je auto potpuno uništen, kao i da je u nesreći povredila levu ruku, koju teško pomera. Međutim, ovo nije prvi put da je Sara zadobila povredu leve ruke.

Ona je, naime, pre dve godine, baš u ovo vreme, nosila gips na levoj ruci, što je bila posledica vožnje rolera, kada je pala i slomila kost. 

Bakina mezimica

Sara se još uvek oporavlja od nezgode, a na svom nalogu na Instagramu objasnila je, a i pokazala svima, kako je njena baka reagovala na ono što joj se desilo.

Instagram printscreen/sara_reljic.1
Saru Reljić baka iznenadila omiljenom tortom

- Baba, bila sam u saobraćajci, ali sam u suštini dobro, moram malo da odmaram - napisala je Sara reči koje je uputila svojoj baki, koja je svojoj mezimici odmah donela "najomiljeniju tortu svih vremena".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike