Od početka godine na estradi se rađaju samo muška deca, a tek da čujete koja imena im daju

13.03.2024

08:30

0

Za prva tri meseca rođeno je čak pet sinova na javnoj sceni

Od početka godine na estradi se rađaju samo muška deca, a tek da čujete koja imena im daju
Copyright Profimedia/Antonio Ahel/ATA Images

Pre nekoliko dana Mina Naumović rodila je sina, kome su ona i njen suprug Ognjen Amidžić dali ime Perun. Mladoj voditeljki je ovo prvo dete, dok je njenom partneru mali Perun drugi sin, jer već ima naslednika Matiju iz braka sa Danijelom Dimitrovskom.

Ponosni tata juče je izveo iz bolnice suprugu i naslednika, a prethodno je objasnio i kako su došli na ideju da sinu daju ovo neobično ime.

- Dugo sam razmišljao o tom imenu. Kada sam Mini predložio, njoj se to dopalo. Hteo sam da pronađem ime koje je u našoj tradiciji, koje je specifično. Ima dobru simboliku. Nisam čuo da se neko zove Perun. Kasnije su mi javili da i u porodici imamo jednog Peruna, da se tako zove sin moje sestre - rekao je za "Premijeru - Vikend sprecijal".

24sedam/Nemanja Vujčić
Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Prethodno je i njena koleginica, voditeljka Anđela Đurašković dobila sina, a ona i njen suprug Luka Mrđa dali su mu ime Dušan.

Posle sina Mihajla, u njihov dom je stigao još jedan mališa, a srećom, ovaj porođaj prošao je dosta lakše u odnosu na prvi, kada je voditeljka prošla kroz velike muke.

Instagram screenshot / andjeladjuraskovic
Anđela Đurašković

Zvezde filma "Južni vetar", čuveni duo Maraš i Baća, odnosno glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić, dobili su sinove u razmaku od mesec dana.

Prvo je naslednika Vasilija dobio Miloš Biković sa suprugom Ivanom Malić, a o roditeljstvu je vrlo malo govorio.

- U toj ulozi se čovek ostvaruje dok je živ. Nadam se da ću se u toj ulozi ostvarivati do kraja života. Ona se i razvija, jel... Tako da, videćemo, kad ta komunikacija postane malo intenzivnija. Za sada se uglavnom svodi na plač, što moj, što njegov (osmeh) - kazao nam je Miloš.

24sedam/V.M.
Miloš Biković sa sinom

Pre nedelju dana i njegov kolega Miodrag Radonjić otkrio je da na svet došao njegov drugi sin, Teodor. Posle starijeg Save, koga su dobili 2020. godine, javnost su obradovali vešću da u njihov dom ponovo stižu rode.

Kako je porođaj protekao u najboljem redu, Miodrag je odlučio da proslavi rođenje Teodora kako priliči, a najveselija bila je njegova koleginica i kuma Nina Janković.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miodrag Radonjić sa suprugom Milicom Mikić

Prva javna ličnost koja se porodila u 2024. godini jeste manekenka Dejana Živković, koja je sa suprugom Filipom dobila sina Novaka. Ovo je inače njen drugi sin, a prethodno su dobili naslednika Lava.

24sedam/M.G.
Dejana Živković i Filip Simović

Manekenka se porodila u jednoj privatnoj bolnici, a ubrzo posle toga se pohvalila da mali Novak liči na nju.

- Dobro nam došao, sine. Novak Simović. Isti sam mama. Hvala svima na čestitkama i podršci. Hvala ti Bože na neopisivoj sreći - poručila je bila na svom Instagramu uz prve fotografije s bebom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike