Ognjen Amidžić izveo sina i suprugu iz porodilišta! Mina u bademantilu i čizmama: Perun liči na kivi! (FOTO/VIDEO)

12.03.2024

12:18

0

On je obukao kaput i patike, poneo ranac i nosiljku i sa osmehom ušao u porodilište

Ognjen Amidžić izveo sina i suprugu iz porodilišta! Mina u bademantilu i čizmama: Perun liči na kivi! (FOTO/VIDEO)
Ognjen Amidžić i Mina Naumović - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Voditelj Ognjen Amidžić stigao je danas oko 11.30 sati u privatno porodilište, u kom se njegova supruga Mina Naumović porodila 9. marta i na svet donela sina Peruna.

On je bio i više nego raspoložen, a dovezao se na adresu skupocenim automobilom BMW, te poneo i nosiljku za naslednika.

Mina je je, inače, izašla iz porodilišta u neuobičajenom izdanju - u bademantilu i zimskim čizmama, ali uz široki osmeh.

- Utisci su sjajni, Perun je super. Na koga liči? Pa trenutno liči na kivi. Pravi kivi - nasmejala se Mina u izjavi za medije, a Ognjen dodao da je zasad samo svoj i da je samo bitno da bude zdrav.

Inače, ovo je prvi put da se i Mina pojavila pred kamerama i to otkako se uopšte saznalo da je u vezi sa voditeljem. Oni su se ubrzo i tajno venčali, a zatim se saznalo i da čekaju svoje prvo zajedničko dete.

- Oduševio sam se kada sam ga prvi put video. To je poseban osećaj. I Matija jedva čeka da vidi brata - rekao je Amidžić nakon što je dobio sina, a zatim otkrio kako je izabrao ime za bebu.

- Dugo sam razmišljao o tom imenu. Kada sam Mini predložio, njoj se to dopalo. Hteo sam da pronađem ime koje je u našoj tradiciji, koje je specifično. Ima dobru simboliku. Nisam čuo da se neko zove Perun. Kasnije su mi javili da i u porodici imamo jednog Peruna, da se tako zove sin moje sestre - rekao je za "Premijeru - Vikend sprecijal".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike