„Za mene i Novaka Đokovića to rade isti ljudi!" Teya Dora progovorila o interesantnoj povezanosti s teniskim asom (FOTO)

08.03.2024

21:53

0

Ovo je malo ko znao

„Za mene i Novaka Đokovića to rade isti ljudi!" Teya Dora progovorila o interesantnoj povezanosti s teniskim asom (FOTO)
Teya Dora, Novak Đoković - Copyright ATAImages, Antonio Ahel / AP Photo, Louise Delmotte

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, mnoge je oduševila na ovogodišnjoj „Pesmi za Evroviziju" sa numerom „Ramonda" - toliko da je s izbora za predstavnika Srbije na „Evrosongu" odnela pobedu kući. U maju, pevačica će se tako takmičiti na „Pesmi Evrovizije" u Malmeu.

Dotakavši se te teme u okviru jednog podkasta, istakla je kako je trenutno u pregovorima s tamošnjim organizatorima oko kamena koji je deo njene scenografije, a ujedno, raspametila je otkrivši da je upravo on povezuje sa, ni manje, a ni više, nego našim teniskim asom Novakom Đokovićem.

Novak Đoković, Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino
 

Kako je nešto ranije objasnila, kamen je u Beograd najpre prevezla iz Kikinde, a iz prestonice za Švedsku možda i neće morati to da radi.

- Sad ću vam otkriti da je kamen jako lak. On uopšte nije težak. Ima 50 kilograma. Znači, to je šuplje iznutra. On se pravi od smole. Uopšte nije težak, zapravo. Nije pravljen stvarno od kamena. Izgleda kao replika stene. Ljudi koji su ga radili, rade i za Novog Đokovića. Njemu prave neke zanimljive stvari za kuću. I, stvarno, predivni su i mnogo su se potrudili oko ovoga - kazala je pevačica u „Petkastu", pa dodala da svakako u planu ima i pojedine izmene u scenografiji, kada je njen nastup na „Evroviziji" u pitanju.

„To mi je želja!"

Teya Dora, Printscreen RTS
 

- Zapravo, imamo najverovatnije drugačiju šemu. To je da ja želim da to bude mnogo veće. Želim da taj kamen asocira, odnosno, da izgleda kao što izgleda moj kamen u spotu. I to će najverovatnije biti pravljeno tamo u Švedskoj. Zapravo, u Malmeu. Jer smo našli način. Mi smo tek ušli u pregovore oko toga nadam se da će se ostvariti. Dakle, nećemo vući kamen iz Beograda, iako bismo mogli, jer nije težak - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike