Crna Mala sirena sa knedlom u grlu otkrila zašto je krila svoju trudnoću: Nimalo mi nije bilo lako!

09.03.2024

00:20

0

Glumica je početkom 2024. na svom Instagramu objavila fotografiju sa sinom, pa poručila kako je on „nešto najlepše što joj je prethodna godina donela"

Crna Mala sirena sa knedlom u grlu otkrila zašto je krila svoju trudnoću: Nimalo mi nije bilo lako!
Hale Bejli - Copyright Profimedia

Hale Bejli, pevačica i glumica koja se posebno u fokusu našla kao „crna Mala sirena", nedavno je nagrađena u okviru događaja „Essence Black Women In Hollywood". Tokom svog govora, međutim, ona se osvrnula kako na svoju karijeru, tako i to što je postala majka, pa je iznova privukla ogromnu pažnju javnosti.

Bejlijeva je, podsetimo, početkom ove godine na svom Instagramu mnoge iznenadila fotografijom sa sinom, kom je dala ime Hejlo. Čitavu trudnoću, naime, čuvala je u strogoj tajnosti, a zašto - ispričala je na ceremoniji dodele i sa knedlom u grlu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Bailey (@hallebailey)

 

- Crnkinje smo u svetu zabave i, iako smo „se same prijavile" za izazove koji dolaze s tim, posebno danas kad reflektori sijaju toplije, svetlije, bez prestanka i što su veći, manje su šanse da se od istih zaštitite... U poslednjih osam godina, mnogo čemu su me naučili. Da budem iskrena i opekla sam se - izjavila je, prenosi i tamošnja štampa, aludirajući na salve negativnih komentara u vreme kad se saznalo da je ona „nova Mala sirena".

Ova rola, svakako, jeste joj promenila život, ali ona ističe i:

Hale Bejli, Profimedia
 

- To ne može da se meri s najvećom radosti u mom životu, a to je što sam postala majka mom savršenom malom anđelu, Hejlu. Nije bilo šanse da to s delim s bilo kim - kazala je sa suzama u očima i nije se tu zaustavljala.

- Hejlo je bio moj poklon, najveći blagoslov i nisam bila ni u kakvoj obavezi da to govorim svetu - naglasila je, poručivši još i da se dobro postarala „da joj niko ne govori šta da radi, kako da se postavi ili da komentariše njeno telo na bilo koji način".

- Da li se sećate kad se Lorin Hil porodila? Sećate li se koliko je Bijonse čuvala svoju privatnost? Takve stvari se dešavaju. Svaka žena na svetu ima pravo na izbor - dodala je, pa je brišući suze zaključila rečima:

Hale Bejli, Instagram screenshot / hallebailey
 

- Hvala vam. Hvala i jakim ženama koje imam u životu, kao i sestrama koje stoje na ovoj sceni sa mnom kao primeri otpornosti, samopouzdanja i nezavisnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike